Bli og Dramé spilleklare for Hønefoss BK

Jason Bli (25) og Ibrahima Dramé (23) er begge spilleklare for Hønefoss BK.

Jason Nathan Bli (25) venstreback fra Frankrike har signert kontrakt med Hønefoss BK som gjelder ut sesongen 2020.

Bli er har spilt for klubber både i Europa og USA tidligere. Sesongen 2015 spilte han ni kamper for Lyn i Oddsen-ligaen (PostNord-ligaen)

25-åringen har gort et solid inntrykk på treninger og treningskampen har spilte mot Gjøvik-Lyn.

- Kjapp. God 1 mot 1 defensivt. Flink i oppspillsfasen. Gått en bra skole i akademiet til PSG og Atlético Madrid. Gjort et solid inntrykk i trening og treningskamp. Seriøs og ydmyk, slik beskriver Bård Heggset vårt nyeste tilskudd på A-laget til Hønefoss BK

Ibrahima Dramé (23) er spilleklar for Hønefoss BK. 23-åringen har ikke spilt kamp siden han ble skadet i kampen mot Vidar (PostNord-ligaen) 22.april 2017.

Dramé debuterte for Hønefoss BK i OBOS-ligaen 19.april 2015 mot Sogndal på Fosshaugane Campus. Han scoret sitt første mål for klubben mot Ranheim på Aka Arena 31.mai 2015. Han står bokført med 45 kamper og 13 mål for vårt A-lag. Han fikk med seg 5 kamper (Eliteserien) og 1 cupkamp for Brann i 2014.

Begge blir å finne i troppen som lørdag 3.agust møter Junkeren på Aka Arena kl.1600

KJØP BILLETT TIL KAMPEN

y501y2s8t0zmza0ndglukps3
Ibrahima Dramé blir å finne i troppen som lørdag møter Junkeren på Aka Arena

Vi ønsker både Ibrahima og Jason lykke til i Hønefoss BK!