Bra kamp av gutta

Gutta leverte en meget bra forestilling i ettermiddagens cupkamp mot eliteserielaget Strømsgodset fra Drammen.

Laget som startet kampen mot Strømsgodset: 88 Grzegorz Stanislaw Flasza, 3 Lars Rydje, 4 Samaran Satheeskumar, 14 Mads Delerud Volden,15 Durim Muqkurtaj, 17 Jason Nathan Bli, 7 Daniel Berg, 8 Daniel Helgheim Kronstad, 16 Halvard Kvamme Urnes, 23 Sivert Nilsen Bukten, 10 Erblin Llullaku

Benken: 13 Trym Ring Strandberg, 6 Marko Valdimar Jankovic, 9 Simen Skille, 11 Daniel Bakken, 19 Christiaan Junior Ethan Yohannes Wielens, 27 Amar Colic, .28 Sander Mala

Hønefoss BK leverte en meget bra kamp mot eliteserielaget Strømsgodset i 1. runde NM menn 2021. Det ble drammenslaget som scoret målene på gresset i parken. Første scoring for godset kom etter at kampens dommer peker på straffemerket etter det han mener er en felling fra vår kaptein Durim Muqkurtaj, straffen setter Mikkel Maigaard Jakobsen i det venstre hjørne til 1-0 som også blir pauseresultatet i Hønefoss Idrettspark.

Andre omgang har noe av det samme spillemønsteret, men Strømsgodset er også i denne omgangen litt kvassere enn oss foran mål. Johan Hove kom inn for gjestene midtveis i den andre omgangen, få minutter senere har han økt ledelsen for eliteserielaget til 2-0. Det blir også sluttresultatet i 1.runde kampen på gresset i parken.

Under bildegalleriet vil der kunne se intervjuer med trener Luke Torjussen og kaptein Durim Muqkurtaj.