Damene jakter revansj

TIL 2020 slo oss 4-1 på Aka Arena i vår, et resultat vi ønsker å revansjere på Alfheim stadion til søndag.

Søndag er det klart for vårt andre møte med TIL 2020 i årets 1.divisjon grunnspill. Forrige møte mellom lagene på Aka Arena endte med 4-1 seier til søndagens verter. Tapet mot TIL 2020 er vårt eneste tap på hjemmebane denne sesongen.

TIL 2020 (24 poeng) er plassert som nummer tre på tabellen bak Øvrevoll Hosle (30 poeng) og Åsane (27 poeng). Laget fra Tromsø har en utsatt kamp mot Aafk Fortuna (runde 13) som gjør at de to nevnte lag har en kamp mindre spilt en de øvrige lagene i grunnspillet. Den utsatte kampen mellom lagene spilles 24.august.

Våre damer skal nå i tur og orden møte to av lagene som er plassert foran oss på tabellen. Først TIL 2020 førstkommende søndag på Alfheim stadion kl.12.00 - så tar vi i mot Aafk Fortuna på Aka Arena søndag 14.august kl.16.00

Se tabell nederst i saken

Synne (bilde)og resten av laget reiser lørdag til Tromsø, der de søndag møter TIL 2020 på Alfheim stadion kl.12.00. Hamborg forteller til honefossbk.no at laget hadde en god start i sin første kamp etter sommerpausen mot Grand Bodø, men at det alltid er noe å bli bedre på. Les mer om hva som Synne sa til redaksjonen før søndagens kamp ⇓

God start etter sommerpausen

- God start med 3 poeng hjemme mot Grand Bodø, men alltid noe å bli bedre på og ta tak i. Vi har tatt med oss det positive og har ønsket å finne ut hvordan vi kan utnytte det oftere, sier Synne som var en av våre målscorere mot Gran Bodø.

Litt å revansjere

- Vi møter et meget godt lag i Tromsø og har prøvd å forberede oss best mulig. Tromsø er gode både kollektivt og som enkeltspillere, men vi tror med rette kampplan at vi kan gi de en god fight om poengene. Det blir sjeldent enkelt mot de, men vi kjenner på at vi har litt å revansjere fra sist møte. Det er dermed en kampklar gjeng som drar nordover og med stor tro på at vi skal levere en god kamp, sier Synne Hamborg til honefossbk.no dagen før avreisen til Tromsø.

Helgens kampprogram i 1.divisjon grunnspill

Lørdag 6.august