Damene møter Nanset

Lørdag er det igjen endelig klart for ny kamp for våre damer i 1.divisjon.

Lørdag 14.september møter våre damer Nanset på Aka Arena kl.15.00.

Etter noen ukers kamppause er det igjen klart for kamp i 1.divisjon for våre damer.

Lørdagens motstander står med tre seire på sine fire siste kamper:

24.sept: Nanset - Amazon Grimstad 3-2

18.aug: Grand Bodø - Nanset 4-0

09.aug: Snøgg - Nanset 0-2

03.aug: Nanset - Kaupanger 2-0

Vårt første møte med Nanset endte med seier 3-0 samtlige mål ble scoret av Silje Bekkåsen Nyhagen.

Nanset slet i innledningen i årets 1.divisjon. De tapte sine seks første kamper før de kunne innkassere sine første 3 poeng 26.mai borte mot Kaupanger. Laget har på sine 16 kamper: 5 seire, 1 uavgjort og 10 tap. Det gir poengsummen 16 poeng som er 11 poeng mindre enn det våre damer har samlet på samme antall kamper.

Våre damer gikk på sitt første tap på bortebane mot Kaupanger (2-1) i sin forrige kamp. Våre damer er likevel det laget som har tatt flest poeng av samtlige lag i 1.divisjon på bortebane så langt denne sesongen.

På Aka Arena har det blitt 4 tap, 1 uavgjort og 3 seire for våre damer. Sist kamp mot Snøgg endte med 2-0 seier.

Vi håper på god støtte fra tribunen når damene inntar Aka Arena lørdag kl.15.00

1 div kvinner

• Lørdag 14.september kl.15.00 - Aka Arena

• Hønefoss BK - Nanset