Damene møter Raufoss lørdag

Lørdag 9.februar kl.16.30 er det klart for treningskamp nummer to, denne gangen reiser våre damer til Raufoss.

Raufoss spilte senest i 2016 i 1.divisjon det endte med nedrykk for toten-laget. I 2017 og 2018 spilte både Hønefoss BK og Raufoss i samme avdeling i 2.divisjon. Fjorårets oppgjør mellom lagene i serien endte uavgjort 2-2 på NAMMO stadion, mens våre damer tok en sterk 5-1 seier hjemme på Aka Arena.

Raufoss har spilt tre treningskamper med følgende resultat:

Raufoss – Ottestad 0-2

Raufoss – Fart 2 7-0

Kongsvinger  - Raufoss 0-5

Våre damer har møtt toppserielaget Lyn til treningskamp, den kan dere lese mer om her

- Etter noen uker med litt varierende treningsforhold , så skal det bli fint å spille inne i Raufosshallen, sier Jan Gundro Thorstensen til honefossbk.no

Signert kontrakt

Martine Skogstad Falkeid og Ida Kristine Løvbrøtte har begge skrevet under kontrakt for sesongen 2019

Lørdagens tropp mot Raufoss: Karianne Kvissel Ohren, Hulda Margret Brynjarsdottir, Ida Kristine Løvbrøtte, Madelen Dalland Larød, Tonje Fӓrber, Martine Skogstad Falkeid, Kristine Dahl Myrberg, Malin Edwin, Synne Kristine Hamborg, Maja Tryterud, Guro Næss Berge, Julie Simonsen Solberg, Live Svendsen, Silje Bekkåsen Nyhagen.

Med i lørdagens tropp er også Anniken Eek (prøvespiller fra Øvrevoll Hosle)