Det ble en ny storseier til HBK J15

AKA Arena

Lørdag 5. juni kl. 15:00

HBK – Holeværingen II (4-0) 11-0

Mål: Ada Nordli 5, Linnea Klevengen 4, Heidi Obstfelder Svang, Maya Pariz Unstad

Assist: Vilja Slettli Selmer 2, Ada Nordli 2, Tyra Oldertrøen Vangli, Hedda Celine Rinde, Heidi Obstfelder Svang, Nina Dordievski, Fiona Dybdal

HBK's beste: Vilja Sletti Selmer

Laget:

Mille Rørvik-Pettersen, Bertine Pedersen, Hedda Celine Rinde, Nina Dordievski, Viola Sletti Selmer, Vilja Sletti Selmer, Heidi Obstfelder Svang, Mathea Venåsen, Mia Solheim Gjetanger, Agate Maribo Sognelien, Ada Nordli, Maya Pariz Unstad, Tyra Vangli Oldertrøen, Linnea Ringmann Klevengen og Fiona Dybdal.

Kampen:

Det ble en ny storseier til HBK J15 på Aka Arena lørdag ettermiddag. Jentene gav seg ikke før det var passert to-sifferet og hele 11 mål ute på gressmatta. Til sammen på de fire seriekampene som har blitt spilt så langt denne vårsesongen har jentene scoret 32 mål.

Kampen mot Holeværingen-II ble til dels enveiskjøring i 80 minutter. HBK jentene tok initiativet fra start og beholdt det kampen gjennom. Fokus til kampen i dag var fremdrift med gode pasninger, benytte kantene og skape muligheter hvor hverandre på gjennomspill. Samtidig skal jentene alltid gå til kampene med lov til å skyte fra alle posisjoner.

HBK møtte et Holeværingen lag som lå tettere bakover på banen enn det vi spilte mot på Svendsrudmoen torsdag. Da forsøkte Hole jentene å stå høyere opp på banen og spille frem sine raske kantspillere. I dag lå de mer kompakte bakover og det gjorde det trangere og hindret en del av de skudd mulighetene våre spillere hadde på torsdag. Samtidig åpnet det for flere gjennomspill til spissene våre, Ada Nordli og Linnea Klevengen. Begge tok godt vare på mulighetene de fikk fra medspillerne og puttet til sammen hele 9 baller i nettet. HBK’s to øvrige mål kom etter corner som ble skrudd rett i mål fra Heidi Obstfelder Svang og fra Maya Unstad på skudd etter fint gjennomspill fra Hedda Celine Rinde.

I strålende sol og god sommervarme på AKA ble det en ny lagseier for HBK jentene. Trener for laget Hallvard Tallerud kåret Vilja Sletti Selmer til HBK’s beste i dagens kamp og la til grunn hennes store arbeidskapasitet og mange fine fremspill. Nevnes skal også Ada Nordli som i løpet av en omgang scoret til sammen 5 mål, hvorav 4 på rad – og Linnea Klevengen med sine 4 mål.

Neste seriekamp spilles fredag 18. juni mot Krødsherad.