Dommeroppsett høst 2020

Klubbdommere høsten 2020 - se oversikt nederst i saken.

Dommeroppsett høst 2020

Under finner dere forslag til dommere for aldersklassen 6-11 år. Lagleder kan bruke dette til å skaffe dommer til sine hjemmekamper. På arkfane 2 finnes en oversikt over alle dommere i klubben

Lagleder på hjemmelag er ansvarlig for å kontakte forslått dommer for å sikre at den kan dømme. Lagleder er også ansvarlig for å informere foreslått dommer om noen kamper endres fra listen under.

Klubbdommer får betalt for kamper av lagleder:

• 3’er fotball kr 75,- pr kamp
  • 5’er fotball kr 150,- pr kamp
  • 7’er fotball kr 200,- pr kamp

Lagleder får refundert utgifter til dommere ved å sende inn samlet oversikt over spilte kamper til klubben. Oversikten må inneholde sum, dato, lag og navn på dommer.

Klubbdommeren må sørge for å ha riktig utstyr:

• Svart HBK T-skjorte (evt markeringsvest som fås av lagleder)
  • Fløyte (Du får en egen av klubben)
  • Klokke (NB IKKE mobiltelefon)

Klubbdommer skal lede kampen og passe på at spillets regler blir fulgt. Klubbdommerens viktigste oppgave er å veilede og sørge for at alle spillere får en positiv opplevelse.

Dommeroppsett høsten 2020

3v3 brosjyre