Durim Muqkurtaj (28) klar for to nye år

Muqkurtaj har signert en ny avtale med Hønefoss BK som gjelder ut sesongen 2024.

Durim Muqkurtaj (28) fikk spolert hele årets sesong etter at han røk korsbåndet i treningskampen mot Skeid i mars. 28-åringen har jobbet iherdig med å komme tilbake på banen. Nå har forsvarspilleren som kom til klubben for første gang som junior-spiller i 2012 klar til å bidra for Hønefoss BK i Norsk Tipping-ligaen i to nye sesonger. Han fikk for øvrig sin første proffkontrakt med ballklubben i 2014.

— Durim Muqkurtaj

Sesongene 2017, 2018 og 2019 har midtstopperen spilt for Lysekloster (Norsk Tipping-ligaen), Fram (PostNord-ligaen) og Moss (PostNord-ligaen)

Muqkurtaj (28) har 40 obligatoriske kamper for Hønefoss BK. Han spilte samtlige kamper for HBK i den amputerte 2021 sesongen.

Durim meget takknemlig for å ha undertegnet ny kontrakt med Hønefoss BK:

- Meget glad for å ha signert to nye år med klubben. Hadde en tung skade i år som gjorde at jeg ikke kunne bidra, men skal være 100% frisk når vi starter opp igjen i januar. Meget takknemlig for at klubben velger å signere og satse på meg, og håper vi får en mye bedre sesong i 2023, sier Durim Muqkurtaj til honefossbk.no

Sesongkort 2023-kvinner-menn.jpg