E-sport fra januar 2021

Hønefoss Ballklubb starter opp med E-sport fra januar 2021. Primær aktiviteten i gruppen vil være FIFA spill, individuelt og lag og skal være ett tilbud til alle som er interessert i dette.

Vi vil legge forholdene til rette for at spillere i alle aldre skal kunne få utvikle seg som spillere i dette segmentet og tilby treninger og oppfølging av enkelt medlemmer og grupper.

HBK E-sport skal være ett eget tilbud under HBK paraplyen og dermed underlagt de samme verdier og regler som andre lag i klubben.

E-sport er verdens raskest voksende idrett og både innenfor NIF og NFF jobbes det for ett tilrettelagt opplegg rundt sporten, med egne turneringer og NM.

HBK E-sport vil i første omgang kun driftes online, men på sikt så ønsker vi også fysisk å kunne møtes. Men det er lagt på vent med tanke på den pågående pandemien.

HBK E-sport vil i løpet av vinteren stille med egne lag i serier og cuper og ha fellestreninger (online) for alle medlemmer.

Alle interesserte bes ta kontakt med lagleder Eirik Wibe, [email protected] eller 45 15 16 67

Følg oss på FACEBOOK