Emilia Stensrud (17) klar for Hønefoss BK

Emilia Stensrud (17) fra Hallingdal har signert kontrakt med Hønefoss BK som gjelder ut sesongen 2020.

Emilia Stensrud Tyribakken som fyller 18 år i februar neste år har signert kontrakt med Hønefoss BK som har varighet ut sesongen 2020.

Stensrud debuterte allerede for Hallingdal FK i 2.divisjon sesongen 2017. Siden har det blitt 34 kamper i 2.divisjon for Hallingdal FK (20) og Kongsvinger (14).

Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for Hønefoss BK. Har vært på en del treninger i høst/vinter, og har fått et veldig godt inntrykk av klubben.

— Emilia Stensrud Tyribakken

Hun har møtt sine nye lagvenninner i Hønefoss BK to ganger tidligere begge gangene har Hallingdal vunnet 2-1 (cup 2018) og seriekamp i 2.div 2017, da ble det 3-1 seier og 1 mål på vår nyeste signering.

Veldig godt inntrykk av klubben

- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for Hønefoss BK. Har vært på en del treninger i høst/vinter, og har fått et veldig godt inntrykk av klubben. Det virker som at både spillerne og trenerne er erfarne og engasjerte. Jeg tror at jeg kan lære masse og få en god utvikling her, sier Stensrud til honefossbk.no

Har blitt tatt veldig godt imot

- Er blitt tatt veldig godt imot av en spillergruppe som er inkluderende, og som har det morsomt på trening. Jeg ser frem til å prøve meg på dette nivået og ta steget opp fra 2.div, avslutter Emilia

Emilia kan bekle alle posisjoner i midtbaneleddet.

Vi takker også Hallingdal FK for det gode samarbeidet.

Vi ønsker Emilia Stensrud Tyribakken velkommen til Hønefoss BK
 

Annonse: