En fantastisk reise

Vi håper dere vil ta turen denne onsdagskvelden for å oppleve jentene LIVE i flomlyset på Aka Arena.

Onsdag 10.oktober kl.18.45 spiller våre jenter sin siste seriekamp i 2.divisjon denne sesongen hjemme på Aka Arena. Vi håper dere vil ta turen denne onsdagskvelden for å oppleve jentene LIVE i flomlyset på Aka Arena.

Det har vært en eventyrlig reise siden oppstarten i 4.divisjon i 2015 som startet med 19-0 seier over Vikersund. Synne Kristine Hamborg fikk æren av å sette lagets første mål. Våre damer ble seriemestere i 4.divisjon og sikret seg spill i 3.divisjon i 2016.

I 3.divisjon i 2016 vinner våre damer samtlige av sine kamper med den suverene målscore: 158-7. En av motstanderne vi møtte var Hallingdal, oppgjørene ble vunnet henholdsvis 6-2 (B) og 5-1 (H). Dermed nytt seriemesterskap og nytt opprykk, nå til 2.divisjon.

Oppstarten i 2.divisjon 2017 begynner ikke så bra. Første kamp mot Stabæk 2 i snøværet på Nadderud ender med tap 3-2. Neste kamp mot Skeid på Aka Arena ender også met etmålstap, denne gangen 4-3. Første poeng kommer mot Raufoss på NAMMO stadion, kampen ender uavgjort 2-2. Nytt tap på Aka Arena blir det når Sarpsborg 08 vinner 2-0 13.mai. Første seier kommer borte mot Frigg når damene kan reise hjem med tidenes første seier i 2.divisjon. Derfra og ut går det stort sett på skinner, når sesongen avsluttes 11.oktober har våre damer vunnet 15 kamper, 3 uavgjort og 4 tap som ga en samlet poengsum på 48 poeng. Det var det ingen av de andre lagene i avdelingen som kunne matche, så nytt seriemesterskap til våre damer. Denne gangen er det ikke direkte opprykk, det må spilles kvalifiseringskamper for alle avdelingsvinnerne i 2.divisjon. Våre damer møter Kaupanger det ender med tap 4-0 mot laget fra Sogn og Fjordane som ble laget som rykket opp til 1.divisjon

2018 ble dermed et nytt år med spill i 2.divisjon for våre damer. Om 2017 sesongen var bra, kan man si at damene har tatt steg i forhold til fjorårets sesong. Seriemesterskapet ble sikret tre runder før slutt mot Høybråten og Stovner, da damene vant 6-1. Silje Bekkåsen Nyhagen scoret vårt siste mål i den kampen, som også var lagets mål nummer 100 i årets 2.divisjon.

Onsdag 10.oktober kan dere se damene i flomlyset på Aka Arena i deres siste seriekamp mot Hallingdal. Damenes siste tap på eget kunstgress var mot Sarpsborg 08 13.mai 2017 etter det har ikke damene avgitt poeng på Aka Arena.

KOM OG HYLL DAMENE I DERES SISTE SERIEKAMP I 2018!

Annonse fra Obos-ligaen: