En solid gjennomføring

Gutta leverte en strålende kamp mot Mjøndalen 2 på Consto Arena mandagskveld.

Laget som startet mot Mjøndalen 2: Trym Ring Strandberg, Jason Bli, Lars Rydje, Samaran Satheeskuma, Ahmed El Amrani, Sivert Nilsen Bukten, Sigurd Svendsen, Christiaan Wielens, Alexander Groven, Daniel Berg, Erblin Llullaku.

Benken: Grzegorz Stanislav Flasza, Mads Volden, Halvard Urnes, Amar ColicDaniel Helgheim Kronstad, Sander Mala og Benhur Kidane Ghirmay.

Det var en sterk motstander som ventet til det som var vår andre treningskamp siden 7.mars 2020. MIF rekruttene med flere spillere som denne sesongen har spilt i Eliteserien for bruntrøyene. Laget hadde også langt flere treninger enn oss med kontakttreninger både i 2020 og 2021 sesongen.

Første omgang er det nok vertene som har mest ball og skaper noen sjanser som er litt skarpere enn det vi produserer foran målet til Idar Lysgård. Jason Bli har vår største mulighet når han fyrer av et prosjektil mot vertenes mål, men  kanonskuddet går noen centimetere over. Daniel Berg har par god forsøk, men eller ikke han lykkes med å få ballen bak målvakten til MIF 2. Trym Ring Strandberg har flere kvalifiserte redninger for oss før pause. Førsteomgang ebber ut uten scoringer.

Til andre omgang kommer Amar Colic inn til det som er hans første kamp i HBK trøya - ut gikk Christian Wielens. Nykomlingen Amar Colic viser noen av sine ferdigheter på kanten med å tørre og utfordre motstanderen. Det får han også betalt for med å sette 1-0 scoringen i det 80 spilleminutt på Consto Arena. Bra debut av 21-åringen! Vi skaper flere gode sjanser foruten målscoreren har også Berg, Bli og Volden muligheter til å overliste vertenes keeper, men scoringen fra Colic blir kampens eneste, dermed 1-0 seier og for andre kamp på rad opprettholder Strandberg Clean sheets (0 baklegns)

All honnør til gutta for innsatsen de legger ned i samtlige 90.minutter.

Neste kamp: 10.juli kl.13.00 Gjelleråsen - Hønefoss BK (Li kunstgress)

Annonse: