Endelig i gang med vanlig trening igjen

Mandagskveld var endelig våre damer i gang med vanlig trening igjen, i strålende solskinn på Aka Arena.

Mandagskveld var det endelig klart for trening med kontakt for vårt damelag i 1.divisjon. Etter mye jobb i kulissene fra flere i forkant, ble det endelig gitt klarsignal for for å vende tilbake til nesten normalen på treningsfeltet for vårt damelag.

Før kveldens trening fikk damene og trenerteam informasjon om rutiner rundt den nye treningshverdagen av daglig leder Runar Vinjevoll og lege Bernt Garder. De måtte også gjennom en legetest der blant annet febermåling stod på programet.

Våre to yngste spillere i årets a-lagstropp gledet seg stort over å starte opp igjen med vanlig treninger.

Malin Rovelstad fyller 16 år 13.juli hun signerte for Hønefoss BK i starten av mars. Nå gleder den talentfulle 16-åringen seg til å være tilbake til normalen på treningsfeltet.

Litt fakta: Malin (16) har vunnet Norway cup med Stabæk J15 i 2019 Spilt på Buskerud Kretslag og videre på skyggelandslag. J16 Ett kjempe talent fra Hole.

- Midtbanespiller med ett fantastisk overblikk og spilleforståelse. En spiller for fremtiden og ett talent vi skal få mye glede av, sier Thorstensen til honefossbk.no

DSC04503
Malin Rovelstad (16) gleder seg veldig til å være tilbake til normalen på treningsfeltet på Aka Arena.

Nika Jakir fyller 16 år 25.november. I likhet med Malin gleder Nika seg veldig til igjen å trene med fullkontakt på treninger igjen.

Litt fakta: Nika Jakir har de to siste årene spilt for Stabæk (J15, J16 og J17). Hun har tidligere spilt på aldersbestemte lag i Hønefoss BK og Heradsbygda.

- 15-åringen er en teknisk spiller som trives best på midtbanen. Nika var senest i februar på landslagssamling med Kroatia J17, så ingen tvil om talentet til spilleren, sier Thorstensen til honefossbk.no

DSC04504
Nika Jakir (15) var veldig glad for igjen være tilbake i normal trening igjen.

Foruten spillerne var trenerteamet med Jan Gundro Thorstensen i spissen veldig fornøyd med å være tilbake til normalen på treningsfeltet. 

Det jobbes hardt med å få til et par treningskamper før avspark i 1.divisjon som er satt til 11.juni. 

Annonse fra Obos-ligaen: