Er du ungdomsavdelingens nye trener?

Hønefoss Ballklubb er godt i gang med planlegging for 2021-sesongen og vi har behov for flere sultne trenere og ressurspersoner.

HBK ønsker seg dyktige trenere på ungdomsavdelingen som skal hjelpe oss med målsettingen om å utvikle spillere til våre A-lag.

Hønefoss ballklubb har ambisjon å være best på spillerutvikling i distriktet og vi ønsker oss flere dyktige trenere som kan bidra til at vi oppnår vår målsetting. HBK kan tilby et godt faglig miljø bestående av dyktige trenere, gode treningsforhold og tilrettelegging for å utvikle seg som trener.

Vi søker trenere som brenner for spillerutvikling og som ønsker å komme i klubb som har stort fokus på lag og spillerutvikling. Vi ser primært etter trenere som har gjennomført Grassrottrener modul 3 og 4, eller har UEFA B lisens, men vi er også interessert å snakke med deg som har trenererfaring og som ønsker å gjennomføre disse modulene.

Er du interessert å bli en del av HBK miljøet? Ta kontakt snarest

Kontaktperson:
Jawad Rohin