Er du vår nye trener?

Hønefoss BK har med sine nær 500 spillere behov for trenere for våre jenter og gutter fra 13 år og oppover.

Er du vår nye trener?

Hønefoss BK har med sine nær 500 spillere fordelt på nesten 50 lag stadig behov for dyktige trenere, som vil være med på å utvikle spillere og klubb.

HBK har utviklet en egen sportsplan, som skal være det styrende dokument i alt vårt arbeid med sport i klubben.

Vi har for tiden ledige stillinger både som trenere på gutt/jente siden fra 13 år og oppover, men også som trenerveileder.

Det vil være muligheter for å kombinere flere roller. Vi søker personer med UEFA B kompetanse eller høyere som hovedtrenere og grasrottrenere som assistenter.

Videre så ønsker vi at den som søker er positiv, samarbeidsvillig, engasjert og opptatt av utvikling av spillere i ett lag.

Interesserte tar kontakt med Stig Nygaard, på mail: [email protected] eller på telefon: 942 48 682

Hønefoss BK søker trenere til våre lag fra 13 år og oppover.