Fagsamling Jenter

Bli med på fagsamling jenter lørdag 14.9. Hvordan ta vare på mennesket og spilleren? Og hør om HBKs reise fra 4. til 1. divisjon.

NFF BUSKERUD OG HØNEFOSS BK INVITERER FAGSAMLING JENTER.

Benytt muligheten til å få faglig påfyll, og få med deg HBK kjempe om nye verdifulle poeng i toppen av 1. divisjon kvinner.

Få med deg trenerkolleger fra klubben og delta på fagsamlingen på AKA Arena lørdag 14. september kl. 13:00 - 17:00.

PROGRAM:

• Kl. 13:00 - 13:30 FRA FJERDE TIL FØRSTE - HISTORIEN OM HBK KVINNER
  • Kl. 13:30 - 14:15 MENNESKET OG SPILLEREN (v/ KA Spillerutvikler, Ståle Brandsrud) God spillerutvikling handler om å ta vare på både mennesket og spilleren. Dette er spesielt viktig når du trener tenåringer. Hør perspektiver fra Ståle Brandsrud som har lang erfaring som trener og veileder.
  • Kl. 14:15 JENTELØFTET I NFF BUSKERUD - hvordan lykkes sammen (v/ Nils Harald Strøm)
  • Kl. 14:40 Enkel bevertning på VIP’en - vi gjør oss klare for kamp!
  • Kl. 15:00 KAMPSTART HØNEFOSS BK - NANSET (1. div. kvinner)

\ FOR HVEM: Trenere, lagledere og klubbledere i NFF Buskerud
    \ PRIS: Gratis ved påmelding
    \ PÅMELDING: Innen 10. september - følg linken for påmelding.

\ SPØRSMÅL: Ta kontakt med KA Klubbutvikler, Nils Harald Strøm
    [email protected] | 957 58 250