Fem HBK jenter deltok på kretsturnering på Hamar i helgen

HBK J15 (2006) hadde med hele fem spillere på det sammensatte kretslaget til Buskerud og Vestfold i helgen.

Dette var en turnering på Hamar med 8 kretslag fra ulike deler av landet, fordelt på to grupper i innledende runde.

HBK jentene Camilla Rosenlund, Mathea Venåsen, Hedda Celine Rinde, Hanna Houmb og Heidi Obstfelder Svang var tatt ut til å spille på det sammensatte laget fra Buskerud/Vestfold, og det ble rikelig med spilletid på alle.

Veldig lærerikt og gøy å få spille med de beste

— HBK jentene
Øvrige klubber som hadde spillere med i B/V troppen var Hyggen, Mjøndalen, Hallingdal, Runar, Flint Tønsberg, Eik Tønsberg og Borre.

I gruppespillet lørdag vant jentene fra B/V 1-0 mot Akershus og 2-0 mot Østfold, mens det ble tap 0-2 for Hordaland, som senere vant hele turneringen.

SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET

Krets j15.jpg
Fra venstre: Mathea Venåsen, Hedda Celine Rinde, Hanna Houmb, Heidi Obstfelder Svang og Camilla Rosenlund, alle fra HBK J15.

B/V gikk imidlertid videre fra gruppespillet til A-sluttspillet søndag, hvor det ble uavgjort mot Oslo 0-0, men slått ut på straffesparkkonkurranse. Bronsefinalen endte 1-1 mot Innlandet, men også her tapte B/V straffesparkkonkurransen. Likevel en glimrende 4 plass i en turnering med svært høyt nivå og hvor de deltagende lag hadde med flere landslagsspillere i troppen.