Femmålstap i cupen

Det ble cupexit for våre damer etter møte med toppserielaget Kolbotn på Aka Arena.

Laget som startet mot Kolbotn: Karolina Westbyn, Tonje Färber (Kristina Myrberg 62.min), Madelen Larød, Stina Næss Berge (Kamilla Engebretsen 46.min), Anniken Eek, Guro Næss Berge, Synne Hamborg, Julie Simonsen (Ingvill Hågensen 17.min), Tanja Løfshus, Malin Edwin, Silje Nyhagen

Våre damer taper 7-2 mot toppserielaget Kolbotn i 2.runde i cupen. Etter en meget god prestasjon av våre damer i første omgang, der vi er nær ved å ta ledelsen etter at Silje Bekkåsen Nyhagen runder keeper å sender ballen mot mål, men dessverre reddes skuddet på streken. Like etter vår store sjanse ender det med scoring til Kolbotn, når Tanja Isabel Myrseth setter ballen i mål 32.min. Fem minutter etter øker gjestene til 2-0 ved  Karina Sævik som også blir pauseresultatet på Aka Arena.

Vi får en dårlig start på den andre omgangen med fire scoringer i mot i løpet av en sju minutters periode fra det 48.min til 56.min der Kolbotn går fra 2-0 til 6-0

Ser vi bort fra nevnte periode gjør damene en god kamp der de skaper flere gode sjanser, blant annet ett par skudd som treffer tverrligger. Tross for flere gode muligheter etter 6-0 ledelsen til Kolbotn, blir det dem som øker til 7-0 i 77.min.

To scoringer fra Silje Nyhagen i løpet av ett minutt, fastsetter sluttresultatet 2-7.

Nå er alt fokus rettet inn mot lørdagens kamp mot Øvrevoll Hosle som tapte sin kamp mot Stabæk i cupen med 3-1.

SÅ MØT OPP LØRDAG KL.15.00 PÅ AKA ARENA

Hør hva Jan og Silje hadde å si etter cuptapet mot Kolbotn i videovinduene under

BILDER FRA KAMPEN