Festfotball i 1.omgang

Hønefoss BK U17 jenter leverte en god kamp mot Storm på Aka Arena torsdag.

Torsdag den 14.09 spilte HBK U.17 interkretslaget mot Storm på Aka Arena. Første omg. var et fyrverkeri av en omg. (Årsbeste) her satt både det def. og off. Vi produserer angrep i « Gundro «ånd og går i lengderetning så det suser. Vi leder 2– 0 til pause med scoring av Adele Eriksen og Mathea Gustavsen. Eneste lille «haken « med første omg. er at vi ikke er effektive/dyktige nok. Burde ha ledet 5–0.

Andre omg. starter på best mulig vis. Etter et min. så setter Filippa Owesen 3-0. Dessverre så faller kvaliteten fra vår side litt og Storm reduserer til 3-1. Heldigvis ikke lenge etterpå dra vi fram et nytt fantastisk angrep, og Adele Eriksen setter 4-1. Da trodde nok jentene at kampen var over. ( Da går vi inn i en periode hvor bunnivået er for lavt ) Storm Setter både 4-2 og 4-3 i denne perioden. Heldigvis, så har vi lært litt av Randesundkampen og klarer å gjøre gode valg med ballen de siste min. og «rir « i land en velfortjent 4-3 seier og meget god stemning i garderoben. Men, vi må jobbe videre på feltet med def. posisjonering og stolthet i  det def. Arbeidet.

IMG_20230915_122759.jpg

Takk til alle dere som møtte opp og håper å se dere igjen fredag 29.09 kl. 19 30 på Aka Arena når Urædd kommer på besøk.

tudu-logo.png

 

Annonse: