FFU LAGET ER GODT I GANG MED TRENINGENE

FFU laget er godt i gang med oppkjøringen til årets sesong.

Bilde: Foran fra venstre: Kris Devaux, Lisa Jacobsen, Morten Johannesen Hagen, Vebjørn Ornum, Tarek Kassem og Jarle Evensen. Bak fra venstre: Andres Felipe Foght, Stian Brennsæter, Mohannad Azil Zinu, Håkon Engen, Kristina Viola Christensen, Glenn Samuelsen Hovda, Marius Roa, Bror-Eskild Price Strømsodd og Andre Price Strømsodd

Trener Jarle Evensen fikk hjelp fra tidligere HBK keeper Kris Devaux på kveldens trening med FFU laget.

Det er topp innsats når våre fotballspillere på FFU laget starter treningene på torsdager fra kl.18.00 til kl.19.00. På kveldens trening fikk de også besøk fra vår tidligere keeper Kris Devaux, noe som ble satt stor pris på av samtlige spillere. FFU-laget er ikke noe nytt bekjentskap for Kris, han har tidligere vært med å ledet laget i kamp på Akademi-banen.

Lørdag 9.mars skal vårt FFU-lag delta på Strømsgodset Cup i Drammenshallen noe laget har deltatt på siden oppstarten i 2013.

Vi ønsker laget lykke til med både cupspill og seriekamper i 2019!