Flott innsats i serieavslutningen

Lørdag var det duket for et skikkelig lokaloppgjør på Aka Arena når HBK Tigers og HBK Lions spilte sin siste seriekamp denne sesongen.

Kampen mellom HBK Tigers og HBK Lions ble spilt lørdag 27.oktober kl.15.30.

Som ellers i sesongen var det stor innsats fra begge lagene når de møttes til sesongens siste seriekamp i Fairplay serien avd 02.

Slik stilte lagene:

Hønefoss BK Tigers: 13 Marius Hellerud, 19 Vebjørn Ornum, 21 Stian Brennsæter, 22 Kristina Viola Christensen,26 Bror-Eskild Price Strømsodd, 30 Eirik Torp, Akar Kopani

Hønefoss BK Lions: 5 Morten Johannessen Hagen, 6 Petter Bønsnes, 7 Lisa Jacobsen, 14 Marius Roa, 16 André Price Strømsodd, 25 Tarek Abbas Kassem

Kampen forløp med flere gode sjanser til begge lagene, men det var til slutt Hønefoss BK Lions som vant kampen 4-1.

Lyst å vite mer om tilrettelagt fotball LES MER HER

Lørdag 3.november avsluttes sesongen med MIF-CUP der vil det delta rundt 30 spillere fra Hønefoss BK.

Litt om årets MIF-CUP: MIF IFF er stolte vertskap for MIF Fair Play Cup som arrangeres for 6. gang på rad i samarbeid med NFF Buskerud i Mjøndalshallen, og i år setter vi ny rekord i antall deltagende lag og antall spillere - 9 klubber, 15 lag og ca 160 spillere.