Før møte med Eidsvoll Turn

Lørdag 2.februar spiller vi mot Eidsvoll Turn ved Eidsvollhallen kl.13.00

Eidsvoll Turn har i likhet med oss spilt en treningskamp tidligere i januar. Dette blir begge lag sin kamp nummer to i oppkjøringen frem mot seriestart i Norsk Tipping-ligaen når lagene møtes på kunstgressbanen ved Eidsvollhallen lørdag kl.13.00.

Eidsvoll Turn tapte sin første kamp for året mot Oppsal med 3-1 Vår første kamp mot Moss endte tap 2-0 på Melløs kunstgress

Vi har stilt Luke Torjussen noen spørsmål om kampen mot mossingene, om lagets treninger og hans tanker før møte med Eidsvoll Turn til lørdag.

Årets første treningskamp mot Moss endte med tap 2-0, kan du fortelle litt om svarene du fikk etter den kampen?

"Vi fikk mange svar fra den første treningskampen mot Moss. Vi fokuserte på noen defensive aspekter angående press i denne kampen, og vi tok til oss mye positiv informasjon.

Vi hadde ikke fokusert på noe offensivt i de første ukene, så det var gledelig for oss å se noen spillmønstre og noen motangrep som kunne ha endt annerledes.

Resultatet for oss var irrelevent i dette spillet da vi ønsket å se nærmere på guttene i en konkurransedyktig kamp. Alt i alt så hjalp det oss med å bevege oss i den retningen vi ønsker å gå."

"We got many answers from the first training match against Moss. We focused on some defensive aspects regarding pressure in this game and we came away with some positive points.
We had not focused on anything offensively in the first weeks so it pleased us to see some patterns of play in the final third and some counter attacks that could have ended differently.
The result for us was irrelevent in this game as we wanted to see the boys more closely in a competetive match and also the trial players and young boys that featured.
Overall it helped us progress in the direction we want to go in."

Si litt om treningsdagene og testene spillerne har hatt i januar?

"Guttene har jobbet med Physio-teamet i de siste ukene, noe som har vært veldig gunstig. Vi hadde en enkel IR2-test og korte og skarpe bevegelsesøvelser for å se hvor gutta er med kondisjon og fart. Vi har nå nylig hatt screening og styrke tester for å se hvordan guttene ser ut på dette området.

Det er viktig for oss å se etter guttene fysisk, og vi vil også jobbe med skadeforebygging slik at vi kan få alle ut på banen hver dag. Det er et langsiktig fokuspunkt for å få gutta i best mulig form, men jeg er også positiv til at det vil være til nytte for laget på kort sikt med raske resultater."

"The boys have been working with are Physio team in the last weeks which has been very beneficial. We had a simple IR2 test and short and sharp movement drills to see where the guys are with their conditioning and speed. We have now recently had screening and strength tests to see how are boys look in this area.
It is important for us to look after the boys physically and we also want to work with injury prevention so that we can get everyone out on the pitch everyday. It is a long term focus point to get the guys in the best possible shape but I'm also positive it will benefit the team in the short term with quick results."

Ny kamp lørdag 2.februar mot Eidsvoll Turn, hvilke arbeidsoppgaver vil du og Bård ha fokus i denne kampen?

"Meg selv og Bård har jobbet med forsvarsarbeidet siden Moss-spillet, så vi ser på visse aspekter med det, og vi håper også å se mer kvalitet med ballen.

Eidsvold er et anstendig tredje divisjons lag, så vi forventer en god og konkurransedyktig kamp, og jeg er sikker på at de vil teste oss fullt ut.

Vi har noen gutter tilbake for denne kampen som gikk glipp av den siste, men vi har også noen ute med små skader.

Vi gleder oss til helge kampen!"

"My-self and Bård have progressed with the defensive work since the Moss game so we are looking at certain aspects with that and we also hope to see more quality with the ball. Im confident the boys will also look more dangerous in the final third.
Eidsvold are a decent third division team so we expect a good competitive game and I'm sure they will test us fully.
We have some guys back for this game that missed the last one but also we have a few out with small injuries.
We are now looking forward to the weekend game!"

Her kan dere se noen bilder fra tirsdagens trening på Stadion Treningssenter