Før møte med Fart

Vadder og Lindmark før søndagens kamp mot Fart på Fart kunstgress.

Når Fart og Hønefoss BK møtes i morgen er det to lag som kommer fra to store tap i sine siste kamper. Fart tapte sin siste seriekamp mot Røa med 7-0 på bortebane, mens våre damer røk ut av cupen etter 12-0 tap mot Vålerenga.

IMG_7376.JPG
Inger Vadder til høyre - forventer et spennende oppgjør mot Fart i morgen (søndag)

De kjenner oss, og vi kjenner dem

- Vi møter Fart, som er et lag vi møter for tredje gang på en måneds tid. Dette gjør at vi kjenner de godt, og de kjenner oss. Det er selvfølgelig noe vi tar hensyn til, og vi har brukt treningsuken godt til å forberede oss mot laget vi møter. Det har vært mye trøkk, og det er en tydelig revansjesugen gjeng som skal ut i action i morgen etter cupexiten tirsdag. Det blir et spennende oppgjør og vi håper så mange som mulig ser kampen live eller i sofaen på direktesport.no, sier Inger Vadder til honefossbk.no etter lørdagens trening på Aka Arena.

Forventer en tøff og jevn kamp

- Møter Fart for 3. gang på en måned. Vi har vunnet begge de tidligere oppgjørene. De har i mellomtiden hatt 2 kamper mot Røa, hvor de henger lenge med i den første. Vi forventer en tøff og jevn kamp mot ett revansjelysten Fart lag, så vi skal gjøre vårt for at vi tar med oss 3 nye poeng hjem, sier Martin Klemetsrud Lindmark etter treningsøkta på lørdag.

1.DIVISJON

  • Søndag 29.august kl.15.00

  • Fart kunstgress

  • Fart - Hønefoss BK

  • Dommer: Niloo Kafili (Ridabu IL) Ass.dommer 1: Ragnhild Flugstad Øistuen (Etnedal FK) Ass.dommer 2: Jenny Hoel Lilleøren (FK Toten)

Annonse: