Før møte med Fløya

Søndag tar er det klart for ny kamp i Norsk Tipping-ligaen på Aka Arena.

Søndag 1.september kl.17.00 møter Hønefoss BK tabelltoer Fløya på Aka Arena.

Våre gutter er ubeseiret på sine åtte siste kamper før søndagens kamp mot Fløya.

Søndagens motstander har vunnet sine tre siste kamper etter at de tapte 5-1 mot Finnsnes 3.august. Det var mot Fløya vi fikk vårt første poeng på tur nordover. Kampen endte 2-2 etter at vi hadde ledet 2-0.

Jonas Nikolaisen Simonsen er lagets toppscorer med 16 mål som er nest flest i vår avdeling.

HBK TV har tatt en prat med Luke Torjussen om forrige kamp mot Skjetten og kommende kamp mot Fløya - se intervjuet i videovinduet under

Norsk Tipping-ligaen avd 6

• Søndag 1.september kl.17.00 - Aka Arena

• Hønefoss BK - Fløya

• Dommer: Kristoffer Helgerud (Lier IL) Ass.dommer 1: Henrik Moholdt (Holeværingen IL) Ass.dommer 2: Tommy Bøe Urdahl (Stoppen Sportsklubb )

• KAMPSPONSOR

• BLINK HUS RINGERIKE

• MATCHBALLSPONSOR

• RINGERIKES BLAD

KJØP BILLETTER TIL KAMPEN - GRATIS FOR ALLE UNDER 18 ÅR

KJØP BILLETTER

KAMPSPONSOR

RINGERIKErekt(1)
Tenker du å bygge bolig i Ringeriksregionen, kan vi hjelpe deg!

Innhus Ringerike - har ansatte med bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og samarbeider med dyktige entreprenører og byggelag.

Som forhandler av Blink Hus har vi mange flotte boliger i forskjellig stilarter og løsninger. Vi er med i alle trinn i prosessen fra tegning til husnøkkel.

Vi jobber for at du skal være trygg på at boligen din bygges med fokus på høy kvalitet gjennom hele byggeprosessen. En bolig fra oss skal tilfredsstille gjeldende byggeforskrifter og samtidig gi ditt hjem god kvalitet og flott design, slik at du og din familie kan være stolte av det!

Avdelingen har flere boligområder under utbygging, og enda flere under planlegging.

MATCHBALLSPONSOR

ringerikesblad

Ringerikes Blad har hovedkontor i Hønefoss og er i dag en del av Amedia. Avisen var opprinnelig Høyre-orientert, men ble kjøpt av A-pressen i 1997. Dekningsområdet er Ringeriksregionen, samt lokalstoff fra kommunene Ringerike, Hole og Jevnaker. Den gis ut alle dager unntatt søndag. Avisselskapet AS Ringerikes Blad eier datterselskapet Eikerbladet som utgir avisen med samme navn. På folkemunne kalles avisen «Ringblad».