Før møte med serieleder Stabæk

Lørdag tar vi i mot serieleder Stabæk til 4.serierunde i 1.divisjon på Aka Arena kl.16.00

Lørdagens motstander rykket sammen med Fart ned fra Toppserien etter fjorårets sesong. Lagene befinner seg overraskende nok i hver sin ende av tabellen, mens Fart så langt står uten poeng har Stabæk innfridd favorittstempelet som opprykksfavoritten i 1.divisjon.

Stabæk har vunnet sine tre kamper. De har scoret 11 mål sluppet inn kun 1 mål på sine første kamper. Zara Katarina Jönsson svensk angrepspiller på bærumslaget er spilleren med flest scoringer i 1.divisjon med sine 5 scoringer. I siste kamp mot Fløya ble det 4-0 seier, og hattrick av Jönsson.

Stabæk 2020

To tidligere møter i 2020

Vi har spilt 2 treningskamper mot Stabæk denne sesongen. 1 kamp før nedstengingen, det endte med tap 1-0 les mer

Kamp nummer 2 ble noe avkortet med omganger på 2 x 35 minutter. Det endte som før nedstengingen med tap 1-0 les mer

Lagets kamper:

KIL/Hemne - Stabæk 1-2

Stabæk - Fart 5-0

Stabæk - Fløya 4-0

For vår del startet det oppløftende med 2-1 seier over Amazon Grimstad, fortsatte med solid 4-2 seier over Åsane på Aka Arena. Siste kampen vi spilte møtte vi nyopprykkede KIL/Hemne. Det ble en tøff batalje på Hemne Sparebank Arena som til slutt endte med tap 2-1. Allerede etter 13.minutter må Inger Vadder Sandland forlate banen med skade. Det meldes at det var noen vonde føtter på treningsfeltet dagen etter møte med KIL/Hemne på Kyrksæterøra.

Dere kan høre mer om det møte i videovinduet lenger ned i saken.

Synne Kristine Hamborg, Inger Vadder Sandland og Ingvill Hågensen blir ikke å finne i troppen mot Stabæk. De to første på grunn av skade, mens Ingvill har kastet inn håndkle for videre spill i 2020 les mer om grunnen her

Nye spillere klare

Tirsdag ble Kristine Hille-Bekkestad (17) fra Hallingdal FK klar for spill for Hønefoss BK.

Torsdag ble Therese Vollan Kristensen (21) fra Alta klar for Hønefoss BK. 21-åringen har flere kamper i 1.divisjon for Bossekop og Fløya.

Hør hva Jan sa etter møte med KIL/Hemne pluss tanker rundt lørdagens kamp mot Stabæk.


TABELL  RESULTATER
TERMINLISTE
SPILLERE  STØTTEAPPARAT
HØNEFOSS BK KVINNER  NYHETER

 

Annonse fra Obos-ligaen: