Før møte med Ull/Kisa 2

Mandag 13.mai kl.18.00 tar vi i mot Ull/Kisa 2 på Aka Arena

Troppen som tar i mot Ull/Kisa 2 til mandagskamp på Aka Arena kl.18.00 - se nederst i saken.

Tre nye spillere ute når vi mandag 13.mai møter Ull/Kisa 2. Sivert Nilsen Bukten må stå over på grunn av utvisning (to gule kort) i sin siste kamp mot Harstad, eller ikke Thomas Nygaard og Mads Volden blir å finne i mandagens tropp mot laget fra Jessheim.

Vi fikk denne oppdateringen fra Luke Torjussen etter søndagens trening.

Kan du fortelle litt om treningsuka etter siste kampen mot Harstad?

We have recovered during this week with physio work and then trained with intensity on Wednesday and Thursday. We had an early session this morning to go through some offensive and defensive structure.

I morgen er det ny kamp på Aka Arena, hva dine tanker inn mot Ull/Kisa 2 kampen?

The plan is to bounce back after the disappointing game against Harstad. We want to come out and play with intensity and show our character as a group.
We need to be careful with our offensive structure and not get caught out of balance.

Sivert Bukten må stå over pga to gule kort mot Harstad sist. Noen andre forandringer før morgendagens kamp?

Unfortunately Sivert’s card decision was not rightly undone but we had a feeling this might happen. Thomas Nygaard is out with a small injury and will be back next week. Mads Volden has concussion from a junior match so add that to the injury list and we are really struggling with numbers.
We have to get through this period as well as we can and then get a boost when the others return.

Norsk Tipping-ligaen avd 6

• RUNDE 5

• Mandag 13.mai kl.18.00 - Aka Arena

• Hønefoss BK - Ullensaker Kisa 2