Fortjent seier til damene

HBK-damene imponerte mot Siljes og Julie sine gamle lagvenninner fra Øvrevoll Hosle.

Feiende flott fotball

Hønefoss BK med knallstart på kampen da Ingrid Kjensberg Nordbø scoret et flott mål allerede etter 3.minutter. Øvrevoll Hosle utlignet et par minutter etter at Nordbø hadde sendt oss i føringen. Nyhagen sender oss på ny i føringen da hun runder keeper og setter 2-1 da er det spilt rundt 20 minutter av første omgang. 2-1 til Hønefoss BK holder seg til lagene går til pause.

Andre omgang fortsetter damene våre med feiende fin fotball. Silje Bekkåsen Nyhagen straffer nok en gang gamle lagvenninner da hun øker til 3-1 etter en flott prestasjon fra vår spillende assistenttrener. Øvrevoll Hosle reduserer til 3-2 noen minutter etter, men derfra og ut resten av kampen er det våre damer som dominerer på Aka Arena.

Mitt mål vil jeg kalle litt flaks men alltid like deilig å score, så klager ikke

— sier en munter Synne
Scoringer av Maja Tryterud og Synne Hamborg sørger for en konfortabel 5-2 seier som også var første seier for damene på Aka Arena.

I dag var innsatsen tilstede

- I dag var innsatsen tilstede. Vi jobber sammen som et lag. Avstandene var mye bedre. Til tider også veldig mye bra spill. Vi har fortsatt mye å jobbe med. Nå blir det fokus på å gjennskape samme trøkk på torsdag mot Lunner. Klarer vi også å 'luke" bort noen feil så kan det bli moro, sa en meget tilfreds Jan Gundro Thorstensen til honefossbk.no etter kampen.

Frisparkperle fra Synne

- En veldig morsom kamp egentlig. Vi får til mye av det vi har trent på i det siste og vi løper mye for hverandre i dag. Triller mye ball og spiller sammen, da er fotball gøy! Ikke minst setter vi mange fine mål og 3 poeng. Mitt mål vil jeg kalle litt flaks men alltid like deilig å score, så klager ikke, sier en munter Synne Hamborg til honefossbk.no

TABELL

Neste kamp:

2. div Kvinner avd 01

Torsdag 8.juni kl.19.30 - Frøystad kunstgress

Lunner - Hønefoss BK

Neste hjemmekamp:

2. div Kvinner avd 01

Søndag 18.juni kl.15.00 - Aka Arena

Hønefoss BK - Kolbotn 2

Annonse fra Obos-ligaen: