Full kontroll mot Pors

Etter en jevnspilt førsteomgang som ender målløs, slår våre gutter til med festfotball i den andre omgangen der de setter fire baller bak gjestenes keeper Andreas Juvet Hoppestad.

Etter en målløs og jevnspilt første omgang der begge lag kommer til et par gode muligheter, men likevel en underholdende første omgang på Aka Arena. Den andre omgangen blir dominert av Hønefoss BK som virkelig kjører opp tempoet i spillet.

Det er veldig fortjent når Sigurd Svendsen header oss i ledelsen med 1-0 etter et godt slått frispark fra Daniel Berg. Da var det spilt 54.minutter av kampen.

Narongdet Raksanoi Solbakken "NARRI" gjør en kjempejobb når han setter sitt første HBK mål og øker ledelsen til 2-0. 3-0 kommer på straffe fra Sivert Nilsen Bukten, før Daniel Berg øker og fastsetter sluttresultatet 4-0

Andre omgang uten tvil årsbeste av laget som nesten doblet antall scoringer fra de fire foregående kampene i serien. Der vi fortsatt er det nest gjerrigste laget i avdelingen.

IMG_7837.JPG
Sigurd Svendsen kåret til Hønefoss BK sin beste spiller av kampsponsor KryptoVault

Se målene og bilder fra kampen mot Pors i videovinduet og vårt bildegalleri lenger ned.