G 14 med klar seier over Jevnaker

G14 med nok en solid prestasjon i lokalderbyet på Jevnaker kunstgress

HBK vant 3-0 i en kamp som åpnet tett og jevnt med to aggressive lag, men som utviklet seg til klar dominans og spillemessig overtak til HBK. Resultatet fører HBK inn på andre plass på tabellen – 2 poeng bak serieleder Sande, når en runde gjenstår.

Både HBK og Jevnaker startet kampen med et aggressivt og høyt press. Her møttes to spillende og gode lag, som begge utelukkende forsøkte å spille seg ut av forsvar. Dette førte til flere farlige balltap hos begge lag og påfølgende målsjanser. Lagene fulgte hverandre tett gjennom omgangen, men det var kun HBK som fikk uttelling. Etter 11 minutter scoret Elias H kontrollert etter fine HBK kombinasjoner, og etter 29 minutter økte Vetle ledelsen til 2-0. HBK hadde mest ball og flere gode sjanser, men Jevnaker burde definitivt ha utnyttet et par klare målsjanser bedre.

I 2. omgang tok HBK fullstendig over. De hadde god kontroll i banespillet og var overlegne i ballbesittelse. Jevnaker slapp omtrent ikke til på HBKs halvdel og hadde knapt en målsjanse. HBK hadde derimot flere, men fikk kun en uttelling. Etter 50 minutter la Lukas på til 3-0. Igjen er det moro å se et spillende og godt HBK lag som orker i samtlige 70 minutter. Spesielt i 2. omgang spilles det på få touch og med god bevegelse slik at ballfører til enhver tid har flere spillmuligheter.

Etter kampen møter vi en svært godt fornøyd trener. Jawad mener treningsarbeidet nå virkelig begynner å gi uttelling, og synes det er gøy at gutta får vist seg skikkelig frem i 2. omgang. Innsatsen er på topp gjennom hele kampen, og det aggressive presset gir Jevnaker store problemer gjennom hele omgangen.

Siste serierunde spilles torsdag 30. september hjemme mot Solberg.

Annonse: