G14 avslutter sesongen med uavgjort mot Konnerud på AKA

G14 spilte siste kamp i KM avdelingen på torsdag (22.okt) mot Konnerud som har vært et topplagene i serien i år.

Guttene var klare for å avslutte sesongen med godt spill og gode kombinasjoner som vi har trent mye på de siste månedene.

I høstmørket på AKA startet kampen med et ørlite overtak til Konnerud og
allerede etter 3 minutter scoret når en ball ble slått opp på venstre kant som slås inn foran mål og blir satt inn i nærmeste hjørne utagbart for keeper. 

Men etter scoringen tok vi over og dominerte spillet med veldig mye bra pasningsspill og kombinasjonene satt. Dette trykket holdt vi hele omgangen igjennom og skapte mange gode sjanser, men slet med å sette mulighetene til tross for mange forsøk. Vi går til pause med 0-1, men ut ifra spill var dette en omgang som vi burde ha ledet.

Det var helt annet Konnerud-lag som entret banen i andre omgang, og vi klarte ikke dominere kampen i samme grad som i første, men var mer jevnspilt og av dårligere kvalitet.

Til tross for dette utligner vi 8 minutter ut i andre omgang hvor vi vinner et frispark på venstre kant. Frisparket blir slått inn og går igjennom hele feltet og rett i mål selv om det nok var ment som et innlegg. Men allerede 2 minutter senere går Konnerud opp i 2-1 ledelse etter å ha presset oss veldig høyt og vunnet ballen innenfor 16 meteren. Konnerud fortsetter å presse og har en kjempesjanse etter 60 minutter hvor ballen er på vei inn i mål, men Karstein Baug redder på streken og vi unngår et baklengsmål til.

Guttene står på og gir ikke opp og etter 66 minutters spill er det vi som presser høyt og Edvard Bekkestad vinner ballen fra deres midtstopper høyt i banen, går innover mot mål og setter ballen hardt i lengst hjørnet og stillingen er 2-2.

Vi fortsetter å skape noen flere sjanser og kan i siste minutt gå opp i ledelsen når Noah Gythfeldt spiller igjennom Dilan Daban som er helt alene med keeper. Uheldigvis gjør keeper en kjemperedning og kampen ebber ut i uavgjort, 2-2.

Vi tar med oss at førsteomgangen spillemessig nok er den beste vi har hatt i
sesongen, men faller litt tilbake i 2. omgangen selv om vi scorer 2.

Sesongen under ett er vi veldig gode på hjemmebane hvor vi er ubeseiret,
men sliter med å vinne kampene på bortebane. Utviklingsmessig har guttene tatt kjempesteg i år, og er veldig optimistiske for neste sesong.

TABELL  RESULTATER

 

Annonse: