G14 med tap i seriestarten mot Strømsgodset Toppfotball

Etter måneder med trening og lite kamper er G14 endelig i gang med tellende kamper og møtte Strømsgodset Toppfotball i serieåpningen i G14 KM avdelingen Lørdag 22. august på Gulskogen i Drammen.

Det er lengesiden vi har møtt Strømsgodset, men vi viste at de var et raskt og spillende lag. Kampen starter ganske jevnt med sjanser til begge lag, men etter 4 minutter får Godset frispark midt på vår banehalvdel.

Et bra slått frispark som går inn helt nede ved stolperoten og Strømsgodset går opp i en 1-0 ledelse. Utover i omgangen er det mye bra spill fra begge lag og veldig jevnt både spillemessig og sjanser.

Mot slutten avomgangen kommer godset på en overgang og går opp i en 2-0 ledelse som for guttene ikke reflekterer spillet og sjansene i første omgang.

I andre omgang tar vi tak i kampen og styrer spillet i stor grad og allerede etter 5 minutter reduserer vi til 2-1 etter en flott gjennombruddspasning som settes kontrollert i mål.

Vi fortsetter å styre kampen og har mye av spillet, men sliter med å sette ballen i mål mot et sterkt forsvar. Mot slutten av kampen pådrar vi oss et straffespark som Strømsgodset setter i mål og stillingen er dermed 3-1.

Med et par minutter på klokka klarer vi ikke slå tilbake og kampen ender 3-1 til Strømsgodset.

Sett ut ifra spillet og sjanser burde vi ha levert et bedre resultat, men guttene fra godset var gode og mer effektive enn vi var.

Hønefoss BK: Andreas Aareskjold Fredriksen,  William Winther Moe, Adrian Norstrøm Johnsen, Edvard Holten Bekkestad, Karsten Baug, Ulrik Tolpinrud Westad, Marius Aasheim, Adrian Røine-Elsrud, Albin Bjerke, Noah Gythfeldt Souza, Sivert Rindal, Leo Marinius Johansen-Fotland, Mikkel Alexander Ottersen

Annonse fra Obos-ligaen: