G15: Årsbeste

Hønefoss BK G15 med overbevisende seier mot Stoppen i flomlyset på Aka Arena torsdagskveld

Etter 3 uker med spillefri på grunn av høstferie mv. var det endelig klart for kamp igjen for G15- laget. Etter den solide seieren mot Mjøndalen i siste kamp var det visse forventninger til torsdagens kamp mot Stoppen.

Begge lag begynte ganske forsiktig og følte på hverandre i flomlyset på Aka Arena. Men så kom målene. I løpet av drøye 20 minutter scorer vi fem mål og gutta smiler og ler på vei til garderoben i pausen. Tre mål av Wegger, minst like mange assist av Rasmus og midtstopperne Magnus og Benjamin med hver sin scoring. Innøvde trekk på dødball ga resultater, mens Benjamin sitt langskudd fra 30 m kanskje var det fineste.

Stoppen mye bedre med i 2.omgang, men det blir sjelden farlig foran Espen i målet. Løfter oss litt igjen utover i omgangen og Henrik og Andreas D. scorer hvert sitt mål, etter fint spill på høyresiden. Blir litt hawai- fotball på slutten, men vi klarer å holde nullen. 7-0 er klart årsbeste og laget viser form på slutten av sesongen.

Det var bra med liv på tribunen i dag, hvor kompiser og andre spillere fra G15 ga god støtte. Nå ser vi frem mot sesongens siste kamp borte mot Kongsberg neste torsdag.

Mye å juble for i torsdagens kamp mot Stoppen

KAMPFAKTA

• Torsdag 15.oktober

• Aka Arena