G16-2 med storseier mot Glassverket

Etter en jevnspilt første omgang der HBK G16-2 ledet 2-0, scoret gutta sju mål i den andre omgangen.

HBK G16-2 tok imot Glassverket på torsdag, hjemme på den gamle gressmatta på Stadion. Forskjellen fra forrige hjemmekamp da det ble 3-3 mot Strømsgodset, så var gresset nå klippet, men banen var ikke merket. Så gutta satte opp kjegler både som 16 meter og ellers rundt banen.

Men dette satte ingen stopper for HBK G16-2 toget.

Etter en jevn første omgang hvor HBK hadde sløst med sjansene, stod det 2-0 til pause for HBK.

Målene ble scoret av Marwan Zerouali og Habib Ullah.

I andre omgang setter HBK inn ett nytt gir, og stormer i angrep fra start. De scorer tre kjappe mål, hvor Glassverket kun tar avspark, mister ball, klikk klakk, og 5-0 til HBK.  Målene ble scoret av Aziz Ahmad, Ahmad Alarnout og Elias Hashemi.

Resten av kampen blir en transportetappe for HBK. De dominerer spillet totalt! Forsvaret til HBK tar seg av alt som kan ligne en kontring. G15 keeperen Arturas Saakian holder nullen for tredje gang på 4 kamper! 

Haakon Orebråten og Jørgen Mathisen styrer midtbanen med jernhånd, susende taklinger, lure bevegelser og kjappe kombinasjoner frem til HBK sitt angrep.

Der fremme ved kreativitetens senter jobber Marwan Zerouali, som igjen spiller en fantastisk kamp. Om han ikke finner hull i forsvars veggen, så lager han dem. fempteHan strør om seg med lure pasninger i alle retninger, hvor de ville ulvene står klare til å angripe. 

HBK vinner kampen 9-0 og er dermed sikret sølvet. Mandag spiller de borte mot Mjøndalen. Mjøndalen ligger på tredjeplassen som dem nå sloss om å beholde.

HBK ligger nå bare 1 poeng bak Gol som ligger på første plassen. Dette blir spennende!

Resten av målene ble scoret av:

6-0 Marwan Zerouali

7-0 Habib Ullah

8-0 Habib Ullah

9-0 Aziz Ahmad

Annonse fra Obos-ligaen: