G16 med 3 poeng på en dårlig dag

G16 møtte Konnerud i Interkretsserien på Konnerud Kunstgress og tok med seg alle poengene hjem.

G16 Interkrets

Konnerud Kunstgress

Tirsdag 6. september 2022, 19:30

Konnerud – HBK G16 2-4 (1-3)

Laget: Marcus Green Moen, Daniel Halvorsen, Edvard Holten Bekkestad, Aslak Eikenes, Marius Aasheim, Marlon Schistad-Stensvoll, Casper Eriksen Langstrand, Trym Grefsrud, Noah Gythfeldt. Even Berg-Gøranson, Marlon Schistad-Stensvoll, Elias Hval, Adrian Røine-Elsrud, Vetle Georg Sortehaug Grønlie, William Winther Moe  og Mikkel Ottersen

G16 med 3 poeng på en dårlig dag.

Etter 3 poeng hjemme mot Urædd i forrige runde møtte G16 møtte Konnerud i Interkretsserien på Konnerud Kunstgress og tok med seg alle poengene hjem, til tross for at prestasjonene var noen hakk lavere enn det gutta normalt leverer. Vi har møtt Konnerud flere ganger denne sesongen og har slitt med å avgjøre kampene, men på tirsdag var effektiviteten foran mål veldig bra.

Kunstgresset på Konnerud er godt brukt, veldig glatt og at ballen rullet betraktelig raskere enn gutta var vant til, kan nok forklarer noe av grunnen til at kombinasjonene ikke helt satt i denne kampen.

I starten av kampen går Konnerud hardt ut og presser oss bakover på banen. Vi sliter med å etablere oss og har mer enn nok med å forsvare oss uten at Konnerud skaper de helt store sjansene.  Men i det 18. minutt bryter vi et angrep og kontrer hvor Vetle Grønlie blir servert ballen på midtbanen og tar den med seg mot 16 meteren til Konnerud før han slipper den til Mikkel Ottersen som setter den sikkert inn fra 15 meter og vi går opp i 1-0 ledelse.  Konnerud fortsetter å presse oss og i det 29. minutt mister vi ballen på egen banehalvdel og Konnerud tar med seg ballen innenfor 16 meteren og setter den utagbart bak Moen i HBK målet og stillingen er 1-1.

Vi tar mer tak i kampen og får løftet spillet vårt utover i 1. omgang og i det 37. minutt får Edvard Bekkestad en gjennombruddspasning innenfor 16 meteren, men blir felt og straffe til HBK. Bekkestad tar selv straffen og setter ballen høyt til høyre utenfor rekkevidden til keeper og vi går opp til 2-1 ledelse. Rett før pause får vi en corner, hvor ballen faller ned på 7 meter og Marius Aasheim setter kontant inn 3-1.

Etter hvilen prøver vi å spille mer ball, men det glatte underlaget gjør det vanskelig og kampen blir litt rotete fra begge lag sin side. 5-6 minutter ut i 2- omgang tar Edvard med seg ballen over midtstreken og fra omlag 40 meter sender han en ball mot bakerste stolpe som går rett i mål og vi går opp i 4-1 ledelse.  Dette resultatet holder seg helt til de siste 2 minuttene hvor Konnerud reduserer til 2-4 etter et frispark fra høyre side etter at vi har fått 2 raske gule kort som innebar at vi måtte spille 9 mot 11 de siste 5 minuttene. Flere mål blir det ikke og vi fortsetter den gode trenden og tar med oss 3 poeng hjem, selv om vi spillemessig har spilt bedre kamper.

Neste kamp er mot Flint på AKA Arena torsdag 15. september klokken 19:30.