G16 med poengdeling mot Flint

Etter seier i de siste 2 kampene i G16 Interkrets, ble det poengdeling på AKA Arena torsdag 15. september mot Flint som så langt har vært ubeseiret i Interkretsserien.

G16 Interkrets

AKA Arena

Torsdag 15. september 2022

HBK G16 – Flint 3-3 (0-0)

Laget: Marcus Green Moen, Fransisco Campos, Daniel Halvorsen, Edvard Holten Bekkestad, Aslak Eikenes, Marius Aasheim, Marlon Schistad-Stensvoll, Casper Eriksen Langstrand, Trym Grefsrud, Noah Gythfeldt, Marlon Schistad-Stensvoll, Elias Hval, Adrian Røine-Elsrud, Vetle Georg Sortehaug Grønlie, William Winther Moe  og Mikkel Ottersen

Trener: Lars Rydje, Erik Midtgarden

Mål: Mikkel Ottersen (52), Kristoffer Støa (70), Edvard Bekkestad (78)

G16 med poengdeling mot Flint

Etter seier i de siste 2 kampene i G16 Interkrets, ble det poengdeling på AKA Arena torsdag 15. september mot Flint som så langt har vært ubeseiret i Interkretsserien. 

Flint gikk hardt ut og presset oss lavt de første minuttene og vi slet med å spille oss ut. De første 10 minuttene skaper Flint to store muligheter etter at vi er ubesluttsomme i forsvaret, men heldigvis setter de skuddene over og til side for mål, og vi rir av den første stormen.

De neste 10-15 minuttene kommer vi mer med i kampen og tar over en del av spillet, men det er Flint som skaper de største sjansene uten at de klarer å sette ballen i mål. De siste 20 minuttene av omgangen er det vi som skaper sjansene og har 4-5 store muligheter uten at vi heller lykkes, og lagene går til pause med 0-0 til tross for at det kunne vært flere mål begge veier. Det var en omgang hvor Flint var best de første 20, mens vi var best de siste 20 minuttene.

Det blir en tung start på 2. omgangen når Flint tar føringen allerede etter 2 minutter og går opp i en 1-0 ledelse etter at de bryter høyt i banen og slår inn foran mål, hvor avslutningen går i stangen, mens returen settes i mål. Bare 4 minutter senere dobler Flint ledelsen til 2-0 etter at de får slått inn et innlegg helt upresset og header ballen over Moen i HBK målet.  Flint kunne fint gått opp i 3-0 ledelse etter at de slår inn et innlegg fra kanten som blir headet i stang, stang og ruller langs mållinjen før vi får avklart ballen. Der er vi veldig heldige.

Etter 10 minutter slår vi tilbake etter at Noah sender en stikker frem til Mikkel, som Flint-keeperen feilberegner, og plutselig har Mikkel ballen på kanten av 16 meteren med keeperen ute av mål og han setter ballen nydelig i det åpne målet og vi reduserer til 2-1.

Kampen bølger en del frem og tilbake med store sjanser til begge lag, men i det 70 minutt kommer Flint til en skuddmulighet fra 16-17 meter som sniker seg inne ved stolperota og Flint går opp i 3-1 ledelse.  Med kun 10 minutter igjen av kampen begynner gutta og få dårlig tid, men i det 74 minutt vinner vi en corner på venstre side. Corneren blir slått presist på hodet til Daniel Halvorsen som header den videre til Kristoffer Støa som stanger ballen i mål fra 1 meter og vi reduserer til 2-3.

Guttene får løftet spillet og jobber hardt for å få utligningen og et par minutter før slutt får Edvard Bekkestad ballen på venstre kant, og drar seg elegant forbi 2 Flint spillere før han kommer innenfor 16 meteren hvor han blir felt og en klar straffe. Edvard tar selv straffen og setter den sikkert oppe til venstre, utenfor rekkevidde til keeper og stillingen er 3-3 et par minutter før slutt.

Flere mål blir det ikke og kampen ender 3-3 etter en meget bra opphenting de siste 10 minuttene. Det var en veldig god atmosfære på tribunen og de 150-200 tilskuerne lagde godt med liv, og totalt sett var det en veldig underholdende kamp mellom to veldig gode lag. Pasningssikkerheten kunne vært høyere for begge lag, men det var høyt tempo og høy intensitet fra begge lag som påvirker dette.

Neste kamp er allerede søndag 18. september, borte mot Sandefjord Fotball og vi håper at gutta fortsetter den gode trenden og ønsker lykke til!

Foto: Alexander Halvorsen

Annonse: