G16: Stjernecup Hamar 1.-3. Oktober 2021

Stjernecup Hamar 1.-3. Oktober 2021

Hønefoss BK G16: Andreas Dyrbeck, Andreas Frøhaug, Benjamin Skogmo,  Daniel Halvorsen, Edvard Bekkestad, Erik Hjelmaas Lien, Filip Orø Olsen, Francisco Campos, Henrik Raastad, Magnus Lønnås Farber, Marius Aasheim, Noah Gythfeldt Souza, Oscar Aspelund Halvorsen, Peder Jensen, Rasmus Berglund, Torkil Qvist, Adrian Røine-Elsrud (skadet), Andreas Fredriksen (skadet)

Kvartfinale i A-sluttspillet for G16 gutta.

Helgen 1.-3. oktober reiste G16 Elite til Hamar for Eliteturneringen Stjernecup. Dette er den  første cupen spillerne har vært med på siden koronarestriksjonene trådte i kraft i mars. 2020.

Det var en forventningsfull gjeng som reiste oppover til Hedmarken på fredag med innlosjering på Scandic Hotels på Hamar. Det ble tidlig kvelden da første kamp var mot Teie klokken 0800 på lørdag morgen på Fram Stadion.

Guttene var revansjelystne etter 4-3 tap mot Teie i Interkretserien et par uker tidligere og tok tidlig kommandoen på kampen. Vi tok ledelsen 1-0 ved Andreas Dyrbeck før Rasmus Berglund økte til 2-0. Teie reduserte til 2-1 mot slutten, men totalt sett en vel fortjent seier etter en veldig kamp med veldig godt spill.

I kamp nummer to møter vi Østfoldlaget Gressvik og vi fortsetter det bra spillet og vinner kampen 3-1 etter scoringer av Dyrbeck, Berglund og Erik Lien. Også denne kampen leverte guttene to solide omganger hvor vi dominerte med veldig bra spill.

Etter 2 kamper var vi klare for A-sluttspillet på søndag med en dag igjen og dette gjenspeilet nok noe av prestasjonen i siste kamp mot Trygg/Lade. Her ble det 2-0 tap mot laget som forøvrig gikk videre til B-sluttspillet. Dette var en kamp hvor vi var bedre, men klarer ikke sette sjansene og får et par unødvendige mål imot på dødballer.

Det var en sliten gjeng med gutter etter 3 tøffe kamper som tok det med ro på hotellet på lørdag kveld før avspark i kvartfinalen mot serielederen i Interkretsserien vår Eik/Tønsberg klokken 10:00 søndag morgen.

I kvartfinalen fortsetter guttene med det gode spillet, men møter et lag som spiller veldig direkte og lange baller opp på angriperne. De får uttelling på disse og scorer 2 mål, mens vi sliter litt med å sette sjansene våre. Totalt sett en ganske jevn kamp, som kunne vippet begge veier og vi var helt på høyde med serielederen, men dessverre endte kampen 2-0 til Eik/Tønsberg.

Guttene var veldig skuffet etter tapet, men vi møtte et godt lag i Eik/Tønsberg som forresten gikk helt til topps og vant turneringen. Totalt sett var guttene godt fornøyd med å kunne reise på cup og konkurrere igjen, selv om vi gjerne skulle kommet lenger. Det var også en god arena for å bygge et godt samhold i laget og være sosiale utenom de vanlige treningene og kampene, og inntrykket var at alle hadde hatt en flott helg, selv om det var mange slitne gutter på søndag kveld.