G16 tapte knepent mot Mjøndalen

3-2 Tap for G16 mot Mjøndalen på AKA Arena Mjøndalen var gjester tirsdag 12. oktober i kaldt, men klart høstvær i flomlyset på AKA Arena i Interkretsserien for G16

G16 Interkrets G16 avd. 02

AKA Arena

Tirsdag 12. oktober 20:00

HBK G16 Elite - Mjøndalen 2-3 (1-2) Mål: Andreas Dyrbeck (2)

Laget: Fransisco Campos, Torkil Natland-Qvist, Magnus Lønnås-Färber, Edvard Holten Bekkestad, Daniel Halvorsen, Benjamin Skogmo, Peder Jensen, Oscar Aspelund Halvorsen, Andreas Frøhaug, Marius Aasheim, Noah Gythfeldt, Filip Orø Olsen, Rasmus Berglund, Andreas Dyrbeck og Erik Hjelmaas Lien

Kampen:

3-2 Tap for G16 mot Mjøndalen på AKA Arena Mjøndalen var gjester tirsdag 12. oktober i kaldt, men klart høstvær i flomlyset på AKA Arena i Interkretsserien for G16.

Mjøndalen har mye ballen de første minuttene og vi ligger ganske lavt, og sliter med å etablere noe spill mot ballsikre Mjøndalen spillere. Allerede etter 5 minutter scorer Mjøndalen etter at vi er upresise i spillet i forsvaret, hvor de vinner ballen høyt i banen og tar med seg ballen og setter den i mål fra skrå vinkel.

Etter scoringen kommer vi bedre med og får noen halvsjanser før vi får en corner etter 8 minutter. Corneren legges presist inn og Andreas Dyrbeck får ballen på 10-12 meter og skyter ballen i mål og stillingen er 1-1.

Mjøndalen fortsetter å ha mye av spillet utover i omgangen og etter 19 minutter skyter de et langskudd som går inn hvor vi igjen er under med et mål. Mjøndalen har et lite overtak og flinkere til å vinne andreballene i resten av omgangen og lagene går til pause med stillingen 1-2.

I andre omgang tar vi tak i kampen og styrer mye av spillet. Pasningene sitter mye bedre enn i første omgang og vi vinner de fleste duellene og etter 8 minutter ut i andre omgang setter Dyrbeck inn dagens 2. og stillingen er 2-2.

Vi fortsetter det gode spillet utover i andre omgang og skaper flere gode sjanser, men klarer ikke omsette de i mål og etter 65 minutter kommer Mjøndalen til en sjanse hvor de legger ballen inn på bakerste stolpe som blir headet i mål og Mjøndalen er nok en gang i føringen. Resten av omgangen er relativt jevnspilt, med sjanser begge veier, men helt på slutten burde vi satt inn utligningen, men en fantastisk redning av Mjøndalen keeperen gjør at Mjøndalen tar med seg alle poengene hjem. En jevnspilt kamp som kunne vippe begge veier, men uheldigvis hadde vi ikke marginene med oss og må dessverre konkludere at det ble tap.

Siste seriekamp er mot Storm i Skien fredag 22. oktober og vi satser på å ta med alle poengene hjem til AKA.

Annonse: