G16 - Uavgjort og seier

I løpet av de siste ukene har HBKs G16.1 lag spilt to kamper i kvalik til Interkrets.

Hønefoss BK Team Ringeriks-Kraft - Begynner å dra seg til mot sommeren

I løpet av de siste ukene har HBKs G16.1 lag spilt to kamper i kvalik til Interkrets. Denne serien er veldig jevn og mange lag er med å kjemper om de 4 plassene i høstens Interkrets hvor de møter lag fra Telemark og Vestfold.

Skiold - Hønefoss BK

Den første kampen HBK Team Ringeriks-Kraft spilte var borte mot Skiold på Gulskogen. En kamp som hadde 2 ansikt. Bortelaget fra Ringerike styrte store deler av første omgang og fikk til mye spill. De tok også ledelsen 1-0 etter scoring på corner fra Elias Helgesen. Uten å produsere alt for mye, virket det til at Hønefoss hadde god kontroll på kampen.

De tok også tak i 2. omgang. HBK startet med å holde ballen i laget og prøve å spille sitt eget spill. Dette resulterte i en 2-0 scoring etter en veldig fin gjennombruddspasning fra Joakim Karadas og veldig pent forarbeid fra Sindre Bråthen som gjorde jobben til Simen Mala veldig enkelt.

Etter 2-0 scoringen til bortelaget skulle kampen derimot endre seg drastisk. De mister totalt kontrollen på kampen og Skiold begynner å skape muligheter. Første scoringen deres kommer på et langskudd, mens det andre kommer etter et frispark hvor Karadas må gi retur. Kampen står nå 2-2 og HBK står litt fortumla tilbake og vet ikke helt hva som skjedde. De får derimot tatt over litt igjen mot slutten, men klarer ikke å få sin tredje scoring. Kampen ender 2-2.

Målscorere:
0-1 Elias Helgesen
0-2 Simen Mala (Sindre Bråthen)
1-2
2-2

Hønefoss BK - Konnerud

Nest siste serierunde for hjemmelaget. De har 4 poeng før kampen og på de siste kampene må de klare å skrape sammen 6 poeng. Det betyr at kun seier er godt nok mot Konnerud. Guttene er veldig klare til å rette opp inntrykket etter at de rotet bort 2 poeng borte mot Skiold og er klare til å slå et Konnerud lag som er et av de lagene som slåss om en av de 4 plassene.

Hønefoss BK Team Ringeriks-Kraft tar tidlig kontroll i kampene og ønsker å styre tempoet i kampen. De spiller godt offensivt og skaper noen gode sjanser fra sidene, og har god kontroll defensivt. Konnerud kommer på noen visitter rundt hjemmelagets mål som er skumle, men det blir heldigvis ikke alt for mange av dem.

I det første omgang er i ferd med å avsluttes skjer en noe ubehagelig hendelse. Keeperen til Konnerud kolliderer i HBKs spiss Simen Mala. De fleste på Aka Arena mener at hjemmelaget blir snytt for en soleklar straffe, men det stilner fort når man ser at keeperen ligger nede for telling. Han kommer seg heldigvis på beina igjen og spiller videre en liten periode. Han må dessverre kaste inn håndkle litt ut i andre omgang.

Andre omgang blir ganske lik første. HBK styrer kampen ganske greit, men sliter med å finne nettmaskene. Konnerud gjør en god jobb i de bakre rekker med å nekte de aller største sjansene. Det er ikke før det gjenstår ca 10 min at hjemmelaget bestemmer seg for at nå får nok være nok. Henrik Hjerpseth vinner ballen på midtbanen og gir den fort fra seg til Andreas Alknäs. Petter Lindemann har allerede startet et sugende løp fra midtbanen i bakrom. Andreas trer perfekt gjennom. Petter blir tatt igjen av en forsvarer, men vipper ballen elegant litt tilbake og drar seg forbi han og setter ballen kontant bak keeperen. Vakker scoring av hjemmelaget. Dette blir også kampens eneste scoring.

Målscorere:
1-0 Petter Lindemann (Andreas Alknäs)

Annonse: