G16 Ubeseiret og klar for Interkrets.

G16 spilte 5. og nest siste kamp i Kvalik til Interkretsserien på Gulskogen søndag 19. juni mot Strømsgodset.

G16 Kval Interkrets

Gulskogen

Søndag 19. juni 2022,  17:30

 

Strømsgodset - HBK G16

 1-1  (0-0)

Laget: Marcus Green Moen, Andreas Fredriksen, Daniel Halvorsen, Edvard Holten Bekkestad, Aslak Eikenes, Marius Aasheim, Marlon Schistad-Stensvoll, Casper Eriksen Langstrand, Trym Grefsrud, Kristoffer Støa Magnus, Elias Hval, Even Berg-Gøranson, Adrian Røine-Elsrud, Vetle Georg Sortehaug Grønlie, William Winther Moe og Mikkel Ottersen

Mål: Vetle Grønlie

G16 Ubeseiret og klar for Interkrets.

G16 spilte 5. og nest siste kamp i Kvalik til Interkretsserien på Gulskogen søndag 19. juni mot Strømsgodset. Gutta trengte et poeng på de to siste kampene for å kvalifisere seg til høstens Interkrets etter å ha vunnet 2 kamper og spilt 2 kamper uavgjort så langt i serien.  På Gulskogen leverte guttene varene og tok med seg det nødvendige poenget tilbake til Hønefoss og kan spille med senkede skuldre i siste seriekamp mot Nesbyen/Hallingdal som også er klare for Interkrets til høsten.

Mot Strømsgodset tok guttene kontrollen på kampen fra første minutt og dominerte spillet med mange gode kombinasjoner og initiativ. Pasningene gikk raskt og Strømsgodset slet med å holde tempoet og vi skapte flere gode sjanser uten at vi hadde marginene på vår side og lagene gikk til pause med 0-0, men hvor HBK var det klart beste laget.

Strømsgodset hadde også muligheten til å kvalifisere seg til Interkrets, men måtte vinne dagens kamp og de løftet laget sitt i 2. omgang og vi ble litt presset bakover og mistet initiativet vi hadde i 1. omgang. Begge lagene skapte litt halvsjanser, men etter 57 minutter bryter Edvard Bekkestad en upresis pasning fra Godset og sender en lang presis pasning fra midt på egen halvdel til 20 meter fra Strømsgodset’s mål hvor Vetle Grønlie setter ballen kontrollert nede i høyre hjørne, og vi går opp i en 1-0 ledelse.

Godset vet de nå må ha 2 mål og presser på, og skaper noen halvsjanser og etter 74 minutter slås det et innlegg fra høyre side inn mot våres 5 meter hvor det står en Godset spiller alene som setter den i mål og stillingen er 1-1. Mulig det var en offside, men dommeren er klar og dømmer mål.  Godset fortsetter å presse på de siste minuttene av kampen, men vi rir av presset og kunne også ha gått opp i ledelse på slutten, men kampen ender 1-1 og poengdeling.  HBK klart best i første omgang, men greit med poengdeling etter en noe svakere 2. omgang.

Siste kamp i kvalik til Interkretsserien er onsdag mot Nesbyen/Hallingdal på AKA Arena klokken 1900.

Annonse: