G16 vant 4-0 over Hønefoss SK/Heradsbygda

Berglund (2), Halvorsen og Bekkestad scoret målene mot Hønefoss SK/Heradsbygda.

Seriekamp G16 avd. 03

AKA Arena

Tirsdag 8.juni

HBK G16 Elite – Hønefoss SK/Heradsbygda

4-0 (2-0)

Mål: Rasmus Berglund 2, Daniel Halvorsen, Edvard Bekkestad

Assist: Edvard Bekkestad 2, Marius Aasheim, Oskar Halvorsen

Laget: Andreas Aareskjold Fredriksen , Magnus Lønnås-Färber, Edvard Bekkestad, Andreas Haugen, Daniel Halvorsen, Benjamin Skogmo, Oscar Aspelund Halvorsen, Adrian Røine-Elsrud, Andreas Dyrbeck, Noah Souza Gythfeldt, Marius Aasheim, Casper Eriksen Langstrand, Rasmus Berglund, William Winther Moe

Kampen:

HBK G16 spilte tirsdag mot det sammensatte laget til Hønefoss SK og Heradsbygda og vant komfortabelt 4-0. Dette var nok den kampen i år guttene hvor guttene best har tatt med seg det de har lært på treningsfeltet ut i kampsituasjon og var veldig solide i pasningsspillet og bearbeidingsfasen.

Kampen starter med en del halvsjanser til begge lagene og vekslende spill mellom 16 meterne. HSK/Heradsbygda presser veldig høyt de første minuttene, men vi klarer å spille av presset og har god kontroll i forsvarsfireren, men sliter noe med å etablere spillet. Men etter 13 minutter slår Marius Aasheim en pasning på egen halvdel til Rasmus Berglund, som setter fart oppover i banen og inn på deres halvdel før han drar seg forbi et par motstandere fyrer av et skudd i lengste rett innenfor 16 meteren som går i mål og vi leder 1-0.

Kampen fortsetter med en del spill til begge lag, men vi har nok de største sjansene og etter 25 minutters spill rulles det opp på venstre side og inn foran mål, men kanten kommer akkurat litt sent til å sette den i mål og stilingen er fortsatt 1-0 etter en drøy omgang. Etter 33 minutter går vi opp i 2-0 ledelse etter et innlegg fra Edvard Bekkestad som keeper feilberegner og gir Daniel Halvorsen en enkel jobb på å sette inn ballen i åpent mål fra 1 meter.

Første omgang ender 2-0 selv om både vi og HSK/Heradsbygda har noen ok sjanser mot slutten av omgangen.

I 2. omgang har vi god kontroll og spiller mye ball internt i laget. Vi er flinke til å vende spillet og bearbeide motstanderen, men kommer til veldig få gode mulighet i første halvdel av omgangen. Men etter ca. 65 minutter har HSK/Heradsbygda corner, hvor Edvard vinner ballen tilbake på kanten av egen 16 meter og setter fart fremover på et 50-60 meters løp før han sentrer til Berglund som setter ballen kontrollert i mål i nærmeste hjørne.

Selv om vi hadde ballen mye før scoringen var HSK/Heradsbygda farlige frempå noen ganger, men med 3-0 ledelse var det ganske klart at vi ville beholde alle 3 poengene. Bare 2 minutter senere, i det 67 minuttet setter Oscar Halvorsen opp Edvard Bekkestad på kanten av 16 meteren som tar med seg ballen inn i boksen og drar kjapt av 4 mann før han setter ballen kontrollert i mål med et velplassert skudd i nærmeste hjørne.  I 2. omgang debuterte også 2007 spilleren Casper Eriksen Langstrand for G16 med ett strålende innhopp hvor han fikk vist frem sine tekniske ferdigheter. Veldig bra debut fra Casper.

Totalt sett veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen og HSK/Heradsbygda ga oss god motstand og det var bra med spill på begge sider. Vi hadde mye ballbesittelse, fikk spilt mye ball, flinke til å være tålmodige og vende spillet og dette var årsbeste når det gjelder ballbehandling.

Dette var 3. seieren på rad og neste serie kamp er borte mot Jevnaker 2 på mandag 14. juni.