G19 med sterk seier over Jevnaker

I kveldens kamp i vinterserien/NM kvalifisering på Aka Arena slo vårt G19 lag Jevnaker 3-2.

Hønefoss BK startet med disse elleve mot Jevnaker:

1 Jonas Ødegaard Holmen, 3 Sebastian Holthe Ask, 4 Thomas Bondehagen, 5 Knut Kornelius Kolstø, 8 Didrik Strømsod, 6 Sindre Bråthen, 7 Sander Mala, 15 Ådne Nordbø, 9 Simen Skille, 11 Petter Sørensen Lindeman, 18 Andreas Alknas.
Benken: 14 Henrik Hjerpseth, 19 Daniel Bakken, 20 Sayf Ali Alaith, 21 Oskar Margido Ringman Lauglo

3-2 seier over Jevnaker

Det ble en spennende kamp på Aka Arena mellom Hønefoss BK - Jevnaker i kveldens kamp i G19 Vinterserien/Telenorcup.

Etter en jevnspilt første omgang der Simen Skille sender oss i føringen med 1-0 etter 10.minutter. Det tar ikke lang tid før Jevnaker er ajour når det utligner til 1-1 på straffe et par minutter etter vårt ledermål. 1-1 blir også resultatet mellom lagene til pause.

Andre omgang er det våre juniorer som er det beste laget, men spenningen vedvarer samtlige 90.minutter.

Ådne Nordbø sender oss på nytt foran da han setter inn 2-1 målet seks minutter ut i den andre omgangen. Jevnaker utligner til 2-2 i det 63.minutt.

Andreas Alknäs fastsetter sluttresultatet til 3-2 i det 84.minutt

- Veldig fornøyd med seieren. Gutta hadde full innsats og jobbet hardt. Speisielt den andre omgangen kan gutta være stolte av. Banen gjorde at det var vanskelig å spille, sier lagets hovedtrener Marko Jankovic til honefossbk.no

Screenshot_2019-03-06 Hønefoss BK G19-1 - Tabell