G19: Sliteseier og fantastisk lagmoral

Hønefoss BK sine juniorgutter med sterk seier mot Drammen BK på Ørenbanen.

Nok en sliteseier og fantastisk lagmoral. G19 vinner en vanvittig kamp på Ørenbanen i Drammen. Vi visste det ville bli tøft og det ble det, med knallharde dueller og fysisk spill i 94 minutter.

Vi går ut på banen med masser av selvtillit etter storspill de siste kampene og vet at kun seier er godt nok for å kjempe om førsteplass i serien. DBK er veldig ballsikre og spiller mye ball, men vi er flinke til å vri spillet til vår fordel.

Vi er rett og slett bedre trent enn dem og triller mye ball i en svært god første omgang. En tidlig ledelse med mål av Simen Mala etter 12 min står seg kampen ut, selv om det blir meget tøft mot slutten.

En god, kollektiv lagseier av ett meget ungt lag som tar nye steg hver uke

Se tabell under kampfakta

KAMPFAKTA

• G19 Kretsenspokal