G19: Timålsdrama

På overtid utligner Daniel Bakken til 5-5 på et utsøkt frispark på Solberg kunstgress.

Så var sesongens siste seriekamp unnagjort og vi ender på en meget sterk 2. plass. Vi hadde en teoretisk mulighet til å vinne kretsens pokal, men den var kun teoretisk da vi måtte vinne med 17 mål mot kveldens motstander. Så det var i realiteten ikke noe tema.

Gutta hadde lave skuldre og var på forhånd enige om å gå ut for å spille fotball på vår måte, etablere vårt spill og gjøre det vi er gode på. Men av og til er fotball slik at vi ikke får til det vi ønsker. Kampen er i sin helhet preget av mye rot og feil og det resulterer i mye oppbrudd i spillet og masse mål. Når dommeren til slutt blåser av står det 5-5.

Vi tar ledelsen etter 15 min med Sander Mala og da føler vi at vi endelig får lønn for strevet, men Solberg slår hardt tilbake og klarer på finurlig vis å putte ballen i mål og vi er like langt.

Etter 36 min er det dagens storscorer, Daniel Bakken, som er frempå og scorer sitt første av 3 for dagen og vi er nok en gang i ledelsen, men kun for en stakket stund, kun minutter etterpå utlikner Solberg og vi er like langt, men kalddusjen kommer 2 minutt senere da de går opp til 3-2 like før pause.

Gutta er frustrerte og vil revansjere seg i andre omgang, da kommer nok en gang Bakken til og legger inn vårt 3 og vi står nok en gang likt. Kun minutter senere er Mohammad Alarnout fri på høyrekant og sender oss i ledelsen.

Kampen vakler og går og preges av amper stemning, dommeren mister til tider kontroll og det burde nok vært satt ned foten og gitt noen kort for å roe gemyttene. Guttene våre forholder seg relativt rolig, selv om vi også må ta noe av skylden for dette.

Solberg reduserer og får også en straffe i sluttminuttene så vi ligger nok en gang under. Men da trer nok en gang Bakken frem med sin slepne venstrefot og setter ett frispark inn klin oppunder tverrligger på overtid.

Vi har gjennomført en fantastisk sesong, tatt enorme steg og utviklet en spillergruppe som i realiteten var 4 lag for mindre enn ett år siden. Nå spiller de sammen som en godt sammensveiset gjeng og vi har mye å glede oss til i sesonger som kommer i HBK.

Nå er det en liten pause før vi starter vintertrening, noen økter sammen med A-laget og noen alene. I januar er det fullt trøkk og planene for neste sesong er lysere enn på lang tid

KAMPFAKTA

• Onsdag 30.oktober - Solberg kunstgress

• G19 Kretsenspokal