Går for revansj mot Kaupanger

Hønefoss BK spiller lørdag 1.juni mot Kaupanger i 8.runde av 1.divisjon på Aka Arena kl.13.00

Årets 1.divisjon kvinner har blitt close race der det skiller 5.poeng fra Øvrevoll Hosle på topp ned til tiendeplasserte Åsane.

Verdt å vite om opp og nedrykk i årets 1.divisjon

Klubben som ender som nr. 1 i NFF 1. divisjon Kvinner spiller kvalifisering, hjemme og borte etter trekking, mot nr. 10 i Toppserien i NFF Toppserien, om en plass i NFF Toppserien 2020.   Klubben som blir nr. 8 i 1 div kvinner spiller kvalifisering, hjemme og borte etter trekking, mot vinner av kvalifisering i 2 divisjon om en plass i 1 div kvinner 2020. Klubbene som ender som nr. 9, 10. 11 og 12 i NFF 1. divisjon Kvinner rykker ned i 2. divisjon 2020.

Ønsker revansj til lørdag

Når våre damer får besøk av Kaupanger (8.plass) er det kun 2.poeng som skiller mellom dem og oss (3.plass). Som alle husker så var det nettopp Kaupanger som hindret våre damer opprykk etter sesongen 2017. Da laget fra Sogn og Fjordane vant 4-0 på Aka Arena. Laget har i likhet med våre damer kun tapt en av sine sju kamper så langt denne sesongen. Tapet til Kaupanger kom i forrige runde mot da jumboplasserte Nanset som med det tok sine aller første poeng i årets 1.divisjon.

Kaupanger endte på en 9.plass i 1.divisjon i 2018 etter 6 seire, 9 uavgjort og 7 tap som ga laget en poengfangst på 27.poeng.

Sist møte mellom Hønefoss BK - Kaupanger

Våre damer vant sin siste seriekamp borte mot Grand Bodø (toppserien 2018) i Nordlandshallen med 3-2 etter klassescoringer av Silje Bekkåsen Nyhagen (2) og Ingvill Hågensen.

Seier over Grand Bodø i Nordlandshallen

Hønefoss BK kvinner har scoret 13 mål i 1.divisjon: Silje Bekkåsen Nyhagen (5), Ingvill Hågensen (5) og Tanja Løfshus (3)

Denne uken har Martine Wethal Moseng signert kontrakt med klubben LES MER OM VÅRT NYESTE TILSKUDD

Billetter til lørdagens kamp mot Kaupanger kan kjøpes på Ringbillett.no (TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN)