Ghirmay har signert ut 2024

HBK-talentet Benhur Kidane Ghirmay (19) har signert kontrakt med klubben ut 2024 sesongen.

Benhur Kidane Ghirmay (19) startet med barnefotball i Norderhov som ni-åring der ble han værende frem til klubbytte til Hønefoss BK sesongen 2017. Siden har han spilt for flere års-klasser i ungdomsfotballen i klubben.

Han debuterte for A-laget mot Eik Tønsberg 30.oktober 2021. 2022 sesongen har det blitt to nye innhopp må 19-åringen.

- Gleder meg

- Jeg er glad for å ha signert kontrakt med denne klubben, og gleder meg til å virkelig komme i gang å jobbe nå framover, sier Ghirmay til honefossbk.no

Spillertype

- Jeg er en angrepspiller, spiss/kant, som liker å bli spilt i bakrom der jeg kan utfordre på farten min, avslutter Benhur som i dag signerte kontrakt ut 2024 sesongen.

Vi gleder oss til å følge Benhur Kidane Ghirmay utvikling som fotballspiller de neste årene.