God førsteomgang avgjorde

Dette var lagenes åttende obligatoriske kamp siden deres første møte i 3.divisjon i juni 2016.

20_NFF_Cupen_Fotball_no_1160x319px_Godkjent (1).jpg

Det ble komfortabel seier i kveldens 1.runde NM kvinner 2021 mot 2.divisjonslaget Hallingdal FK på Gol kunstgress.

Våre damer fikk sin revansj etter at de ble slått ut av cupens 1.runde med 2-1 mot nettopp Hallingdal i 2018.

Hønefoss BK: 31 Margaux Batt Lægreid 3 Stina Næss Berge 5 Oda Lillegård 18 Åsne Helle Bredeli 6 Martine Marie Ness 10 Jenny Strandheim 11 Synne Kristine Hamborg 17 Emilia Stensrud Tyribakken 25 Inger Vadder Sandland 19 Maja Tryterud 21 Silje Bekkåsen Nyhagen

Benken: 12 Emma Andrea Rønning 4 Charlotte Listedt Haddeland 7 Emilia Ruud 8 Guro Næss Berge 9 Nika Jakir 15 Maria Emilie Hustad 22 Martine Skogstad Falkeid 23 Sunniva Agathe Raaen 27 Emilie Nøkleby Finnevolden

Spillere som er uthevet fikk spilletid etter pausen

I dagens kamp var vi overlegne i det meste som foregikk ute på kunstgresset i Gol de første 45.minuttene. Vi ledet fortjent 6-0 til pause etter scoringer av Silje Bekkåsen Nyhagen (3), Inger Vadder Sandland, Jenny Strandheim og Synne Kristine Hamborg.

12dag_01-01-DSC_1196.jpg
Inger Vadder Sandland setter vårt 1-0 mål på Gol kunstgress

Foruten de 6 scoringene i den første omgangen, skaper vi også flere gode muligheter. Både Vadder, Hamborg, Strandheim og Nyhagen kommer til flere gode sjanser utenom scoringene.

— Silje Bekkåsen Nyhagen

Det gjør også Milla Dokken som har et par gode muligheter, men hjemmelagets beste hadde ikke marginene på sin side før pause.

Etter pause blir det flere nesten sjanser på oss, men flere mål blir det ikke til våre damer utpå Gol kunstgress i den andre omgangen. Scoringene i den andre omgangen var det vertene selv som besørget. Milla Dokken som var vertenes beste spiller reduserte til 1-6 ikke mange minuttene etter setter Ingvild Kvåle Myksvoll inn et nytt mål når hun reduserer til 2-6.

Gledelig er det med Silje Bekkåsen Nyhagen sitt hattrick i den første omgangen.

- Godt å endelig få noen innenfor stengene! Syntes vi gjør mye bra i første omgang. Gode angrep og mange gode muligheter. Faller litt utover i matchen, men vinner komfortabelt. Gøy å være igang etter en liten ferie og håper vi kan ta med oss dette til lørdagen, sa Silje Bekkåsen Nyhagen til honefossbk.no etter kampslutt.

Martin oppsummerer

- God 1. omgang. Med mye bra angrepsspill. Gjør mye bytter inn mot og i 2. omgang.

Gjør mye bytter inn mot og i 2. omgang. Det gjør at det naturlig nok blir en litt mer rotete omgang i form av færre relasjoner på banen for oss og et Hallingdal som spiller seg mer inn.

— Martin Klemetsrud Lindmark
Det gjør at det naturlig nok blir en litt mer rotete omgang i form av færre relasjoner på banen for oss og et Hallingdal som spiller seg mer inn. Vi skaper allikevel sjanser, men er ineffektive. Det er sjeldent at en 6-0 1. omgang gjenskapes. Samtidig skal vi være bedre i gjennomføringen av spillet vårt og i våre prinsipper, slik at vi fremstår bedre i 2. omgang. Det må vi ta med oss og forbedre. Vi er fornøyde med å gå videre og tar med oss det positive inn mot ny kamp mot Fart på lørdag på "nye aka", oppsummerer Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no

Lørdag møter vi Fart på Aka Arena til 8.runde i 1.divisjon - kampstart kl.15.00

Billetter til kampen? bruk billettknappen under