God test mot toppserielaget Kolbotn

Etter en sjansefattig første omgang, ble det mer livlig foran begge målene i den andre omgangen.

Laget som startet uthevet: Emma Rønning, Stina Berge, Charlotte Haddeland, Maria Hustad, Oda Lillegård, Anniken Eek, Kristine Grønvold, Helene Houmb, Inger Vadder, Iselin Nitter, Jenny Strandheim, Martine Falkeid, Martine Ness, Emilia Tyribakken, Guro Berge, Emilia Ruud, Synne Hamborg, Nika Jakir, Emilie Finnevolden, Silje Nyhagen, Maja Tryterud. (Samtlige spillere fikk spilletid i kveldens treningskamp mot Kolbotn)

1.omg: Det ble en første omgang der ingen av lagene kom til de aller største mulighetene. Nærmest var Kolbotn etter snaue halvtimen med et skudd, men en god redning fra Emma Rønning hindret gjestene i å ta ledelsen.

2.omg: Hønefoss BK kommer til flere store sjanser i åpningen av omgangen. Finnevolden kommer til gode skuddforsøk, mens det første går over mål (47.min) Treffer hun bedre på forsøk nummer to som treffer tverrliggeren. Få minutter etter tverrliggertreffet fra Finnevolden er det Westbyn som er i aksjon på motsatt side, der hun stopper et skudd fra kort hold på en mesterlig måte.

Silje Bekkåsen Nyhagen med vår største mulighet i kampen, men etter at hun har rundet gjestenes keeper å ballen har retning mål, får en Kolbotn spiller på utrolig vis hindret scoring fra vår storscorer.

Det blir isteden Vilde Gullhaug Birkeli som med sin scoring noen minutter etter at timen er passert, som blir kampens eneste målscorer i oppgjøret på Aka Arena.

Etter scoringen er Silje Bekkåsen Nyhagen nær å nå innlegget fra Anniken Eek foran mål, men det blir bare nesten. Anniken Eek blir vår siste avslutter, men skuddet går via keeper til corner. Dermed ebber kampen ut med 1-0 seier til gjestene fra Kolbotn.