Godset best i Buskerud derby

Torsdag kveld var det klart for Buskerud derby i flomlyset på AKA Arena, da HBK sitt rekrutt lag i 3. div. tok i mot Strømsgodset.

3. divisjon kvinner Sør

Torsdag 28. september 2023

AKA Arena

HBK 2 – Strømsgodset (0-3) 0-1

Mål:

27 min. 0-1 Henriette Johnsen Strand

49 min. 0-2 Alexandra Hebo Tangen

74 min. 0-3 Henriette Johnsen Strand

HBK kamptropp (16): Ella Svingerud, Tonje Färber, Solin Ali Abdul Ameer, Hanne Bråten-Espe, Mathilde Ohren Torstensen, Tuva Johansen Bjørkeslett, Viola Slettli Selmer, Filippa Owesen, Vilja Rejdemo, Marwa el Mrizak, Silje Støen Rehnstrøm, Luisa Arevalo Alvarez, , Nejira Ibrahimovic, Mathea Gustavsen, Ingeborg Thorberg, Andrea Nygård

Godset best i Buskerud derby

Torsdag kveld var det klart for Buskerud derby i flomlyset på AKA Arena, da HBK sitt rekrutt lag i 3. div. tok i mot Strømsgodset. Godset har hatt en fin sesong så langt og ligger i øyeblikket på 2. plass på tabellen, hvor kun Start er bedre.

HBK 2 kom til kampen med et svært ungt mannskap, hvorav hele åtte av spillerne som var på banen var 15 til 17 år. Disse ungdommene leverte en imponerende innsats i løpet av kampen.

Litt som forventet ble dette en kamp der bortelaget hadde mye ball i perioder. De klarte likevel ikke å produsere altfor mange sjanser, mye på grunn av en god defensiv struktur og solid laginnsats fra HBK jentene.

Scoringene til Godset kom som resultat av stor besluttsomhet og rutine i boks spillet, etter to innleggs situasjoner, og på en retur fra et skudd i tverrliggeren. Kampen endte med en fortjent seier til Godset, men slett ingen overkjøring slik tabell situasjonen skulle tilsi. HBK jentene hadde også noen gode avslutningsforsøk som med litt større presisjon kunne gitt uttelling.

Gratulerer til HBK spiller Andrea Nygård som spilte sin første kamp på seniornivå i 3. divisjon. Gleder oss til å følge utviklingen din videre.

DSC_0673.JPG
Mathilde Ohren Thorstensen (15), Andrea Nygård (15) og Andrea Nygård (15) Mange talenter i klubben!

Stor takk til dugnadsgjengen som stilte opp og tok ansvar som kampvert, loddsalg, kiosk, speakertjeneste, lys og musikk.

Kommende søndag spiller HBK 2 nok en hjemmekamp på AKA Arena og da er det Kristiansandslaget Randesund som gjester oss. Kampstart er kl. 15:00. Ta turen til AKA Arena og gi litt støtte til jentene. Det er gratis inngang og åpen kiosk.

Annonse: