Grasrottrenerkurs

I helgen arrangerte klubben NFF grassrottrener, delkurs 1 for foreldretrenere, Mona Mossing og Jawad Rohin som hadde ansvaret for kurset.

Grasrottrenerkurs

I helgen arrangerte klubben NFF grassrottrener, delkurs 1 for foreldretrenere, Mona Mossing og Jawad Rohin som hadde ansvaret for kurset. Vi er godt fornøyd med deltagelsen og innsatsen til deltakerne som gjennomførte teoeri og deretter praksisøkter på AKA Arena.

Hønefoss Ballklubb ønsker å legge til rette for at foreldretrenere føler seg komfortabel som trenere, i tillegg er det viktig å heve kompetansenivået til klubbens trenere slik at vi sammen kan sørge for treninger med god kvalitet allerede fra 6 års alderen. Dette er også en del av prosessen med å bli kvalitetsklubb som er et mål for klubben i 2021.