Haddeland (22) blir med videre

Charlotte Listedt Haddeland (22) er klar til å bidra i ytterligere 2 år i HBK-drakta.

Charlotte Listedt Haddeland (22) signerte sin første kontrakt med Hønefoss BK 1.august 2019. Siden debuten mot Medkila 4.august har 22-åringen fått med seg 40 obligatoriske kamper for vårt damelag.

Før hun ble HBK-spiller i 2019 spilte hun for Gimletroll fra 2014 frem til overgangen til Hønefoss BK.

Veldig fornøyd med å skulle være i klubben i to år til

— Charlotte Listedt Haddeland
Hun står bokført med 105 kamper i 2.divisjon for Gimletroll siden debuten i april 2014.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert ny kontrakt for Hønefoss! Trives utrolig godt i spillergruppen og har stor tro på at det vi jobber med vil gi resultater i årene fremover! Veldig fornøyd med å skulle være i klubben i to år til, sier Charlotte Haddelan!

Hønefoss BK er veldig fornøyde med å ha med oss Charlotte på laget i ytterligere 2 år!